10 znakova da je lud za tobom

Nije uvijek lako otkriti što se mota po muškom umu, ipak su oni s Marsa a mi s Venere. Ipak, evo nekoliko detalja koji otkrivaju da ste upravo vi osoba za kojom on ludi, koliko god se trudio to skriti.

1. Otvara se


Emocionalno se otvoriti nije lako nikom, pa ni muškarcu. Možda voli slušati ton svog glasa, ali nije to valjda jedini razlog. Nadamo se.

2. Radi prljave poslove

Ribanje kupaonskog poda i iznošenje smeća se možda ne čini romantično, ali to je njegov način da pokaže kako mu je stalno. Ne glača vam hlače za posao zato što to voli već da usreći vas.

3. Pita za pomoć

To što vas vodi u kupnju poklona za njegovu mamu znači da mu je bitno vaše mišljenje, a samim tim i vi.

4. Štipanje

Bilo da ste u javnosti ili sami on vas voli štipnuti pokazujući tim da ste samo njegova. Nemojte se mrštiti na male znakove pažnje.

5. Savršen poklon

Za rođendan, godišnjicu ili nešto slično uvijek od dragog dobijete savršen poklon, upravo ono što ste željeli. To samo znači da vas pozorno sluša i zaključuje što bi njegova draga mogla željeti.

6. Upoznavanje s obitelji


Možete biti sigurni da nakon što vas upozna s mamom, ona će biti svakodnevno za njegovim vratom govoreći mu kako želi unuke. Upoznavanje je znak da s vama želi ozbiljno i u budućnosti.

7. Uključuje vas u svoje krugove

Večera s njegovim prijateljem i njegovom djevojkom te piće s njim i frendovima znači kako on želi da ste u svakom dijelu njegova života.

8. Uključuje se u vaše krugove


Ako gleda s vama 'Tračericu' ili staru epizodu serije 'Seks i grad', znak je da će učiniti sve za vas. Dijagnoza: lud za vama!

9. Kompromisi

Ako vas voli, željet će vas učiniti sretnom. To ne znači kako će vam popuštati u svemu, ali će pokušati naći kompromis, pa da oboje budete zadovoljni. Ipak, ponekad mu dajte kontrolu nad daljinskim, zbog toga će vas voljeti još više.

10. Riječi

Ako kaže da je lud za vama, pozorno slušajte jer nije mu bilo lako to reći. I naravno, uzvratite mu istom mjerom i nasmiješite se.