100% prirodna rješenja kod znojenja

Znojenje je prirodan proces kojim se tijelo hladi i rješava toksina te ga nikako ne treba sputavati. Spriječiti treba rast i razmnožavanje bakterija, u čemu su iznimno učinkoviti novi prirodni dezodoransi Urtekram. Nisu štetni za zdravlje te ih osviješteni potrošači sve više traže.

Na deklaraciji dezodoransa Urtekram pročitat ćete svega nekoliko prirodnih sastojka: vodu, glicerin biljna ulja, eterična ulja. Kod stvaranja receptura ovih prirodnih dezodoransa, stručnjaci maksimalno vode računa da se izbjegne mogućnost alergijskih reakcija. Zato su osmislili i dezodoranse koji sadrže aloe veru koja ne izaziva alergije, a potvrđena je od strane Danske udruge za astmu i alergije.

Eterična ulja važan su sastojak u dezodoransima Urtekram: eterično ulje limete djeluje antivirusno, antibakterijski odnosno antiseptički, što je za dezodorans jako bitno, a antiseptički učinak ima i breza. Svi su sastojci iz organskog uzgoja.

U bio&bio trgovinama potražite Urtekram dezodoranse na bazi ruže, eukaliptusa, aloe vere, limete, nordijske breze ili bez mirisa.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Urtekram
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 12. srpnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Darinka Komljen