Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Sve zove na plažu…

Vruće dane i modne kombinacije uljepšajte nekim od najpopularnijih sandala, espadrila ili japanki iz ShoeBeDo dućana

Sve topliji dani su na vratima, ljeto samo kalendarski nije tu, no uvelike se osjeća u zraku. Jednostavne i lagane espadrile, kožne i gumene sandale u raznim bojama, bezvremenske japanke, šarene i jako popularne šlape, spas su za sve nas, a Adidas, Art, Havaianas, Pepe Jeans, Crocs, Replay, Timberland i Toms, osim za njihov zaigrani izgled, pobrinuli su se i za njihovu udobnost, dok jurimo kroz grad obavljajući svoje obaveze na ovim, nešto višim temperaturama.

Shoe Be Do sandale

Ono što najviše oduševljava kod nove kolekcije popularnih brendova je njezina neopterećenost i raznovrsnost boja, oblika, uzoraka, kao i činjenica da se jedne iste šlapice mogu iskombinirati uz haljinu i otići u grad na omiljeno piće ili otputovati na more i u istim tim šlapicama plijeniti pažnju na nekoj sunčanoj plaži. Sam pogled na novitete iz ShoeBeDo-a priziva na sol u kosi, lubenice i kremu za sunčanje, a svaki par asocira na godišnji odmor, more i valove. Makar taj isti godišnji i nije toliko blizu, u omiljenim šlapicama sigurno ćete se osjećati da je svakim danom sve bliže.

Shoe Be Do sandale

Shoe Be Do sandale

Odbrojavanje do odmora započinje u ShoeBeDo dućanu ili klikom na www.shoebedo.com .

Ne propustite

Trendovi

Statement obuća ove zime dolazi u obliku bijelih čizama koje osvajaju svojim maštovitim dizajnom, a najbolji i najveći izbor modela možete pronaći na webshopu...

Trendovi

Senzacionalni modeli s potpisom adidasa, Replaya, Pume, Skechersa, Vansa, Lio Jo, Desiquala, Guessa i Pepe Jeansa stigli su na police i webshop ShoeBeDo dućana...

Trendovi

Da ova tri najpopularnija ljetna modela obuće ne ostavljaju prostor nijednom četvrtom modelu, dobro znaju neki od najpopularnijih brendova u ShoeBeDo dućanima.

S modne piste

Ukoliko ste prelistali fotografije nedavnih streetstyle-ova, mogli ste primijetiti da je ulicama ponovno zavladala era statement tenisica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.