Iz Maybelline-a New York stigli su nam noviteti!

Priča Maybelline New Yorka, danas vodećeg svjetskog make up branda, počinje kada je 1915. Mabel Williams pomiješala ugljeni prah i vazelin u nastojanju da dodatno naglasi svoje oči, te tako stvorila prvu maskaru. Njen poduzetnički brat je zatim pokrenuo tvrtku Maybell Laboratories koja je kasnije preimenovana u Maybelline New York.

Ove sezone Maybelline New York stavlja naglasak na oči, a tvoje su vrijedne pažnje!

Colossal Big Shot mascara učinit će tvoje trepavice raskošnima i moćnima, a ne zaboravi da savršene obrve daju još intenzivniji pogled!

 

Zato ti predstavljamo novi trend: tajno oružje koje će omogućiti da to savršenstvo potraje.

Nova peel-off formula BROW TATOO GELA ZA OBRVE učinit će tvoje obrve savršenima duže nego inače. Samo naneseš, pričekaš 20 minuta da se osuši i ukloniš sasušeni gel – tri koraka koja te dijele do fantastičnih obrva. One su savršeno oblikovane i ujednačene. Efekt može trajati i do tri dana nakon nanošenja, a boja postepeno i ravnomjerno blijedi tako da nema razmazivanja kao kod olovke. Tu je i Hyper Precise liner, tekući je eyeliner, koji daje lasersku preciznost.

Pokaži svima svoj raskošni i intenzivni pogled!

Proizvodi su sljedeći:

  • Brow tattoo gel za obrve, dostupan u 3 nijanse, informativna cijena iznosi 95,90 kn
  • Hyper Precise liner, tekući eyeliner, koji daje lasersku preciznost, dostupan u 3 nijanse, informativna cijena iznosi 52,90 kn
  • Big Shot maskara 100% black, informativna cijena iznosi 64,90 kn

Jednu čitateljicu čeka iznenađenje. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Maybelline
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 8. lipanja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ivana Barić