Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Utrka za fajterice počinje u subotu, 23. ožujka

Utrka za fajterice počinje u subotu, 23.3 u 11 sati na Zrinjevcu, uključuje nekoliko krugova oko parka, a dobrodošli su i svi oni koji će u znak podrške prehodati, pa makar i samo jedan krug.

“Utrka za fajterice posvećena je svim ženama koje se bore s rakom, ali i svima koji im u toj borbi pomažu: članovima obitelji, kolegama s posla, liječnicima i medicinskim sestrama, prijateljima…” poručio je Bruno Šimleša naglasivši kako su svi oni za njega fajteri.

Doktor Vjekoslav Jeleč i doktorica Andrea Šupe Parun poručili su kako je važno na vrijeme reagirati i otići na pregled jer je postotak izlječenja u slučajevima ranog otkrivanja bolesti iznimno visok. Zaključili su i kako je važno što više razgovarati i educirati ljude, jer jedino zajedničkim akcijama i suradnjom možemo spasiti živote.

“Ova je utrka za sve naše fajtere i fajterice. Možda ne možemo promijeniti činjenice, ali možemo promijeniti svoj odnos prema njima. Možemo gospodariti svojim životom, vratiti kontrolu i ne dozvoliti da bolest bude gospodar. Veselimo se ovoj utrci i vjerujemo da će se velik broj vas odazvati i da će biti još bolja i veselija nego prošle godine“, zaključila je Ljiljana Vukota iz Udruge SVE za NJU.

Utrka za fajterice počinje u subotu, 23.3 u 11 sati na Zrinjevcu, uključuje nekoliko krugova oko parka, a dobrodošli su i svi oni koji će u znak podrške prehodati, pa makar i samo jedan krug. Program će voditi Bruno Šimleša i Frano Ridjan, a svi koji prođu kroz cilj pobjednici. Oko 12h će biti organizirana i simbolična štafeta u kojoj će sudjelovati javne osobe i na taj način dati podršku svim sjajnim fajtericama. Podržite ih i vi i dođite u subotu na Zrinjevac.

Više

Duh i tijelo

Ove godine zajedno SVE za NJU i Hrvatski zavod za javno zdravstvo tim povodom organiziraju javnozdravstvenu akciju „Budimo zajedno – Utrka za fajterice“ u Parku Zrinjevac. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.