Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Učilište Adrianus: Zagarantiran uspjeh na tržištu rada!

Učilište Adrianus je ustanova za srednjoškolsko obrazovanje odraslih, koja provodi raznovrsne programe usavršavanja odraslih i čini svoje polaznike konkurentnima i sposobnima za uspjeh na tržištu rada, bilo zaposlenjem u drugoj firmi ili omogućavanjem polaznika da otvore svoje stečenim znanjem.

“Masaža je kao rukopis, koliko god nas ima, svatko radi onako kako ide iz njegova srca. MOJA MASAŽA ide iz mog srca, a ne samo iz ruku. Ali ja je svojim rukama stvaram i potpisujem”, kaže nam Jadranka Combaj, bacc. physioth.

Učilište Adrianus je ustanova za srednjoškolsko obrazovanje odraslih, koja provodi raznovrsne programe usavršavanja odraslih i čini svoje polaznike konkurentnima i sposobnima za uspjeh na tržištu rada, bilo zaposlenjem u drugoj firmi ili omogućavanjem polaznika da otvore svoje stečenim znanjem.

Tko je i što je Adrianus? Koja su Vaša vizija i cilj?

Adrianus, lat. Jadranka je moj san, moja vizija…

Službeno, Adrianus je ustanova za obrazovanje odraslih, koja provodi raznovrsne programe usavršavanja i čini svoje polaznike konkurentnima i sposobnima za uspjeh na tržištu rada, bilo zaposlenjem u drugoj firmi ili omogućavanjem polaznika da otvore svoje stečenim znanjem.

Učilište provodi programe odobrene od strane MZOS-a te dodatne specijalizacije, po završetku kojih stječete službeno uvjerenje o stručnoj osposobljenosti / usavršavanju, uz upis istoga u E-radnu knjižicu.

Misija Adrianusa je prenijeti vrijednosti, znanja i vještine svojim polaznicima potrebne za dugoročan uspjeh na globalnom tržištu.

Vizija Adrianusa jest postati prepoznatljivom kao vodećom ustanovom za obrazovanje odraslih u Republici Hrvatskoj.

Koji je program najpopularniji?

Teško je izdvojiti najpopularniji program, veliki je interes za naše glavne programe; maser, kozmetičar, pediker i naravno najmirisnije zanimanje aromaterapeut! Aromaterapija se pokazala kao “program za dušu”, mnogi ga žele završiti za osobne potrebe.

Jako smo ponosni na našu specijalizaciju Cupping therapy, radi se o drevnoj metodi liječenja koja ima veliki učinak na psihofizičko stanje pojedinca.

Vjerujemo da je jedan od razloga popularnosti programa što su naši suradnici jedni od najkvalificiranijih stručnjaka iz područja našeg djelovanja.

Tko su polaznici?

Programe Učilišta može upisati svaka odrasla osoba bez obzira na prethodno zanimanje. Imali smo čak i nekoliko novinara koji su bili sjajni polaznici, veoma stručni i sjajno obavljaju oba posla.

Javljaju se ljudi zaista različitih profila, različite stručne spreme, različitih zanimanja…

Ponosni smo na svoje polaznike, pratimo njihov razvoj i nakon završetka pojedinog programa. Želimo da odgovornost i predanost poslu te ljubav prema istom, koju prenosimo na njih tijekom pojedinog programa, nastave iskazivati nakon provedenog osposobljavanja/usavršavanja.

Naši polaznici uvijek su nam na prvom mjestu od prvog kontakta do izdavanja uvjerenje o stručnoj osposobljenosti, osluškujemo njihove želje, stvaramo nove programe, nove specijalizacije.

Da čujemo iz prve ruke, koji su trendovi i preporuke?

S obzirom na izniman i kontinuirani tehnološki napredak u svemu što nas okružuje, preporučujemo da naučite raditi nešto svojim rukama. Dodatno turistička smo zemlja, a wellness zanimanja sve su popularnija.

Pozivamo sve one koji trenutno nisu ispunjeni svojim poslom, nezaposlene kao i one koji još nisu u dovoljnoj mjeri prepoznali svoje interese, da dođu u Adrianus i porazgovaraju
sa stručnjacima naše škole.

Vjerujemo da Vam možemo pomoći, nemojte se bojati promjene, vrijeme je za nova znanja, a znanje Vam nitko ne može uzeti!

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.