Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Kaptol Boutique Cinema i ove godine organizira filmski doček Nove godine!

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog dočeka, ove godine u kinu, osim predivnog ambijenta i divne atmosfere, očekuju vas kokice, prosecco, večera i DJ, a na playlisti će biti najbolje od disca te domaće i strane plesne glazbe!

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog dočeka, ove godine u kinu, osim predivnog ambijenta i divne atmosfere, očekuju vas kokice, prosecco, večera i DJ, a na playlisti će biti najbolje od disca te domaće i strane plesne glazbe!

U mnogima omiljenom „boutiqueu“, na Silvestrovo će prikazivati ukupno 9 filmova, a vi ćete se moći na licu mjesta opredijeliti koji film pogledati prije ponoći od 20:00 do 23:00 sati, a koji nakon ponoći.

Na listi naslova su:

  1. ‘One su bombe’ uz fantastičnu žensku postavu – Nicole Kidman, Charlize Theron i Margot Robbie
  2. ‘Izazivač: Le Mans ’66’,  film nadahnut istinitom pričom o čvrstom prijateljstvu, koje je zauvijek promijenilo povijest automobilskih utrka. U glavnim ulogama su izvrsni Matt Damon i Christian Bale.
  3. Joker (u gl. ulozi Joaquin Phoenix) koji je nominiran za Zlatni globus u četiri kategorije, uključujući one za najboljeg glavnog glumca, redatelja i najbolji film te mu predviđaju mnoštvo nominacija za zlatni kipić iduće godine.
  4. ‘Kralj lavova’ – hit animirani film, redatelja Jona Favreaua, igranu verziju Disneyevog klasika iz 1994.
  5. ‘Doktor Sleep’, nastavak kultnog horora ‘Isijavanje’.
  6. ‘Nož u leđa’, misteriozni film redatelja Riana Johnsona, na tragu radnji Agathe Christie, intrigantan spoj kriminalističkog zapleta, duhovitih scena i drame.
  7. ‘Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera’, deveti film serijala ‘Ratovi zvijezda’, završni dio nove trilogije kojeg svi željno iščekuju.
  8. ‘Znaš li čuvati tajnu’, romantična komedija o djevojci koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće vidjeti, no vrlo se iznenadi kad ga sretne na svom novom poslu i to u ulozi šefa!
  9. ‘Kišni dan u New Yorku’, nova i šarmantna komedija Woodyja Allena.

Program ‘Filmski doček Nove godine’ uključuje: kokice i prosecco dobrodošlice, filmski program u okviru kojeg birate jedan film prije ponoći, a jedan nakon, slano – slatke zalogaje (catering) i pjenušac u periodu od 23:00 do 01:00 sati, party u baru uz DJ-a od 19:30 do 20:30 sati i od 23:00 do 01:30 sati. Omogućena je i besplatna garderoba. U Centru Kaptol postoji mogućnost i 3 sata besplatnog parkiranja, ukoliko prethodno ovjerite parkirnu kartu na blagajni ili šanku kina, no nema rezervacije parkirnih mjesta.

Broj ulaznica je ograničen zbog kapaciteta kina, a cijena ulaznica iznosi 350 kn do 22.12., odnosno 400 kn nakon tog datuma, dok cijena ulaznica na dan dočeka (31.12.) iznosi 450 kn (blagajne kina tog dana rade od 19:30 sati). Prošlogodišnji Doček bio je rasprodan, stoga možemo savjetovati da na vrijeme osigurate svoje mjesto!

 

Za kupnju ulaznica i više informacija posjetite:

https://www.kaptolcinema.hr/prati-dogadjanja-budi-u-toku

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.