Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

2018. – godina otkrivanja pravih lica

2018. godina bit će godina otkrivanja pravih lica mnogih ljudi.

Za Ovnove će 2018. godina biti odlična za osobni razvoj i napredak, rješavanje osobnih problema, Biku slijedi smirivanje, a Blizanci će morati raditi na emotivnom planu. Rakovima će naredna godina donijeti razrješenje određenih problema, ali za Lava 2018. može biti sudbinska godina.

Djevici će 2018. godina donijeti mnoštvo poslovnih i financijskih prilika, dok će Vaga prilike za uspjeh morati potražiti ili napraviti sama, bez pomoći drugih. Za Škorpiona dobri vjetrovi u jedra pušu tek od jeseni, dok Strijelcu prilike stižu sa svih strana. Strijelac će ujedno biti i najsretniji znak u 2018. godini.

Jarac će ispaštati zbog ranijih grešaka, Vodenjak će imati sreće na ljubavnom planu, dok će Ribe imati dosta sreće s novcem.

Za Vage i Jarčeve ovo može biti godina oslobađanja od nekih starih obaveza, situacija koje su ih sputavale, ili toksičnih ljudi za koje su bili vezani. Smiješi im se unapređenje i to ne mora značiti samo u poslovnom smislu. Jednostavno će se popeti na viši nivo ili položaj u onome čime se bave. To će im pomoći da se lakše izdvoje iz mase i budu zapaženiji.

2018. godina bit će godina otkrivanja pravih lica mnogih ljudi. U skladu s tim doći će do odgovarajućih promjena – bilo da se one tiču raskida, razvoda, iznenadnog odvajanja. To će naročito pogoditi Ovnove, Rakove, Vage i Jarce.

Ne propustite

She Book Club

Izbor je neizbježno subjektivan pa nam nemojte previše zamjeriti ako smo propustili koji vama drag naslov.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.