2Cellos rasprodaju Lisinski

Čim su se prošloga tjedna ulaznice za koncert 2Cellos (koji će se održati 21. prosinca 2011.) pojavile na blagajni KD Vatroslava Lisinskog, osoblju na blagajnama nije bilo nimalo lako – odaziv publike je bio ogroman. U trenu su bili zasuti telefonskim pozivima, narudžbama i dolaskom kupaca. Prema posljednjim podacima u prodaji je ostalo još samo 200 ulaznica.

Nakon završetka dugoočekivanog koncerta 2Cellos, Luka i Stjepan će u predvorju KD Lisinskog dijeliti autograme kupcima albuma 2Cellos Luka Sulic & Stjepan Hauser i fotografirati se s obožavateljima. Hvaljeni album bit će u prodaji prije, za vrijeme i nakon koncerta u predvorju dvorane.

"Uvijek je poseban gušt i osjećaj svirati doma. Želimo napraviti što bolji show za naše ljude i fanove u Hrvatskoj i jedva čekamo koncert! Bit će tu i klasike i nekih novih aranžmana. Mi ćemo dati sve od sebe, a ljudi će nadamo se uživati", poručuju Luka i Stjepan ne skrivajući uzbuđenje uoči zagrebačkog, prvog samostalnog koncerta u Zagrebu.

Meteorski uzlet violončelističkog dvojca, Luke Šulića i Stjepana Hausera, bajkovita je priča o uspjehu koja je započela u siječnju ove godine, kada su glazbenici uploadali svoju klasičnu izvedbu popularne pjesme Michaela Jacksona Smooth Criminal na YouTube. U samo nekoliko mjeseci njihov je video doživio 5 milijuna klikova, postavši senzacija dana.

Šulić & Hauser su nam pokazali da energični rokerski hitovi idu izvrsno s klasičnim instrumentom, lansiravši svoje karijere u zvjezdane visine u svega nekoliko mjeseci. Njihov je album prvijenac izašao je u lipnju ove godine i odmah zasjeo visoko na top-liste u cijelom svijetu, ponudivši vrhunske obrade klasika Nirvane, Guns'n'Rosesa, U2.

Dečki od lipnja sviraju u bendu Eltona Johna na svjetskoj turneji, a odnedavno otvaraju i njegove koncerte svirajući pjesme s njihovog albuma prvijenca. Turneja nas je možda zaobišla, ali dobar se glas o vrhunskom nastupu pronio do nas iz susjedne Ljubljane. Svi ljubitelji klasike i rocka zato s nestrpljenjem očekuju njihov veliki predbožićni koncert koji će se održati 21. prosinca 2011. u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom.

Naime, Šulić & Hauser usred svoje svjetske turneje ove su jeseni imali vremena biti i glavni glumci njihove posljednje televizijske kampanje za Duo projekt štednju koja prvi put u Hrvatskoj spaja štednju i osiguranje u dvostruku sigurnost. Nakon tog marketinškog spota, sada je konačno prilika napokon ih za kraj godine vidjeti i čuti uživo u srcu metropole. Karte za ovaj zagrebački koncert možete kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.