3 horoskopska znaka koja je najteže voljeti

Imate najbolju namjeru, dajete sve od sebe, ali vam predmet vaše ljubavi otežava posao. S kojim je znakovima naporno i nezahvalno biti u vezi?

Na primjer, koliko si se puta zapitala zašto je tvoj dragi toliko tvrdoglav ili zašto uvijek sve radi po svom i ne popušta ni u kojem trenutku? Navodno, uzimajući u obzir horoskopski znak u kojem je tvoj partner rođen, možeš malo jasnije vidjeti zašto se sve to ponekad događa.

Djevica

Djevice su zvanično, praktične i često dovoljne same sebi. Pristupaju većini odnosa vrlo analitički i stavljaju svakoga u odgovarajuću mentalnu pregradu. Drže ljude na odstojanju dok nisu sigurne da se mogu pouzdati u njih. A to u većini slučajeva znači – nikada.

Umjesto da se prepuste ljubavi i užitku, oni se zatvaraju u nekakav vlastiti krug panike i tuge, zbog čega se automatski isključuju iz stvarnog svijeta i ne dopuštaju sami sebi iskusiti nešto novo i posebno. Ta njihova nesigurnost te može nevjerojatno izludjeti i upravo je ona najveći razlog zašto ih je često jako teško voljeti.

Onaj tko uspije zadobiti povjerenje Djevice, može biti sretan i ponosan na svoje dostignuće.

Škorpion

Iako su Škorpioni prepuni divnih osobina koje ih čine savršenim protagonistima ljubavnih romana, zapravo ih je jako, jako teško voljeti. Na prvu se nikad ne čini tako, ali Škorpioni su zapravo užasno osjetljivi pojedinci, a ako netko povrijedi njihove osjećaje – postaju ljuti, bezobrazni, dramatični i nepodnošljivi.

Uzbuđuje ga držanje udvarača ili partnera u neizvjesnosti oko svojih istinskih emocija i namjera. Teško ga je čitati, pa druga strana može živjeti u uvjerenju da Škorpion ne zna što hoće (iako to ne mora biti istina: hoće i da dominira i da kontrolira). Drugi problem je Škorpionova radoznalost, preciznije sklonost njuškanju i propitkivanju, a to povremeno poprima dimenziju policijske istrage. Ako sumnja da joj je partner nevjeran, makar i u mislima, upotrebit će kazne u rasponu od pasivne do opipljive agresije.

Strijelac

Strijelci su vrlo dobri s ljudima – duhoviti su, pametni, zabavni i vrlo otvoreni, no problem nastaje onda kad shvatite da im je najveći problem u životu obvezivanje. Bilo koje vrste. Divan su  i zahvalan partner na kratke staze. Ako vas zanima sezonska ljubav, slobodna i neekskluzivna veza ili prijateljstvo s povlasticama, Strijelac bi vas mogao oduševiti. Ali ako želite ozbiljno i dugoročno, vjerojatno ćete se razočarati. Strijelac je mentalno i fizički aktivan, stalno u pokretu i potrazi za novim izazovima. Stalan partner lako mu dosadi, osim ako nije vrlo zanimljiv i uzbudljiv. U srednjim godinama postaje krotkiji.

Izvor tportal.hr; net.hr