Jelena Perčin u modnoj kampanji Cro-A-Portera

Povodom nadolazećeg Schwarzkopf Cro A Porter-a, koji će se održati od 23. do 26. listopada, u prostoru Zagrebačkog Velesajma, snimljena je kampanja dizajnerica Marine Jerant i Manuele Lovrenčić, ispred objektiva fotografkinje Joanne Paciorek, s glumicom Jelenom Perčin u glavnoj ulozi.

Iako na tržištu djeluju već neko vrijeme u obliku vlastitih modnih brendova modnoj publici na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porter-u predstavit će se zajedničkom kolekcijom SKIN4REBELS.

Na temelju dosadašnjih zajedničkih projekata zaključuju da se kvalitetno nadopunjuju i da stvaraju jednu kreativnu simbiozu iz koje nastaje kolekcija SKIN4REBELS.
percin croaporte1Manuela i Marina uključuju u svoju modnu priču dizajnericu nakita Ivanu Tol koja njihovu modnu priču nadopunjuje nakitom od plexiglasa koji je inspiriran elementima futurizma (clean cut). Nakit zbog svoje hladne forme simbolizira naziv same kolekcije te joj daje dodatnu dinamiku.

Kolekcija je monokromatska, s geomoetrijski razrađenim idejama u kroju sa naglaskom na formu trokuta koji se proteže kao element kroz cijelu kolekciju.

Dizajnerice povezuju na oko nespojive vrste materijala (eko koža, hladna vuna, muslin, odjevni til) radi postizanja snažnih formi i fluidnosti s pročišćenim minimalističkim siluetama.

percin croaporte

Koža u kolekciji simbolizira snagu, moć, odvažnost i nedostupnost, hladna vuna eleganciju, glamur i postojanost, muslin predstavlja lepršavost, fluidnost, prikrivenu dostupnost, dok til predstavlja transparentnost, seksepil i izazov.

Svoju novu kolekciju SKIN4REBELS predstavit će uskoro na pisti ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Porter-a.