4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat – Saffron & Iris

Nanijeti, duboko udahnuti, osjećati se sjajno – i uroniti u razne mirisne svjetove! Asortiman kolonjskih voda 4711 Acqua Colonia dopunjen je dvjema izrazito punim novim mirisnim varijantama, koje će upotpuniti kolekciju od osam postojećih, jedinstvenih kolonjskih voda.

Svaki pojedinačni miris kombinira dva kontrastna sastojka, koji u skladnoj, međusobnoj igri, razvijaju svoju mirisnu dražesnost. Kako je već uobičajeno za kuću mirisa 4711, u fokusu se nalazi djelovanje kompozicija: svi mirisi linije 4711 Acqua Colonia imaju aromaterapijsko djelovanje na tijelo i dušu!

Dok su se dosadašnje kolonjske voda linije Acqua Colonia isticale prvenstveno citrusno-aromatskim mirisom, 4711 Acqua Colonia Myrrh & Kumquat i 4711 Acqua Colonia Saffron & Iris sadržavaju cvjetne i egzotično-začinjene note. Toplina i blagost novih kompozicija daju im posebnu puninu.

Mirisi se elegantno razvijaju na koži i tako kolonjskim vodama daju potpuno novi štih. Lagana gornja nota, tipična za kolonjske vode, zadržana je i u ovim mirisima, ali je nadopunjena posebnom puninom.

4 7 1 1   A C Q U A   C O L O N I A  M Y R R H   &   K U M Q U A T  H A R M O N I Z I N G

Dimasto-balzamična nota smirne uhvaćena je u snažnu međusobnu igru s voćnošću kumkvata. Kontrast balzamične začinjenosti i slatkaste svježine harmonizira i daje spokoj.

Dragocjeno eterično ulje smirne ekstrahira se parnom destilacijom iz osunčane smole grmolikog drveta koje raste u istočnim dijelovima Afrike. Grmovi kumkvata potječu iz Azije, a sa sobom donose čak tri zanimljive mirisne nijanse: svojih malih, miomirisnih cvjetova, gorkasto-slatkaste pulpe plodova i gorke kore. 

         

4 7 1 1   A C Q U A   C O L O N I A  S A F F R O N   &   I R I S  R E L A X I N G

Ova kompozicija spaja puderaste mirisne note plemenitog irisa i aromatsku začinjenost šafrana. To su dva posebno vrijedna sastojaka, koja se međusobno baršunasto sjedinjuju te, zahvaljujući svojim nježnim mirisima, pomažu razbistriti um. Kombinacija topline i blagosti pruža opuštanje.

Šafran je biljka iz porodice perunika, iz čijih se ljubičastih cvjetova vade niti koje se koriste kao aromatski, mirisni začin. Šafran, poznat i kao „crveno zlato“, bere se isključivo ručno. Ova biljka spada u najskuplje začine na svijetu. Intenzivno mirisno ulje irisa nakon dugotrajnog razdoblja sazrijevanja od do pet godina složenim se postupkom ekstrahira iz korijena biljke. Radi se o jednom od najdragocjenijih ulja našeg doba!   

Asortiman

  • Myrrh & Kumquat Eau de Cologne Splash & Spray 170 ml 331 kn*
  • Myrrh & Kumquat Eau de Cologne Natural Spray 50 ml 167 kn*
  • Myrrh & Kumquat aromatični gel za tuširanje 200 ml 93 kn*
  • Saffron & Iris Eau de Cologne Splash & Spray 170 ml 331 kn*
  • Saffron & Iris Eau de Cologne Natural Spray 50 ml 167 kn*
  • Saffron & Iris aromatični gel za tuširanje 200 ml 93 kn*

*Preporučena maloprodajna cijena uključenim PDV-om.