5 ljetnih must have proizvoda za zdravlje kose!

arganovo ulje

Sezona kupanja i sunčanja, ali i pojačanog izlaganja kose sve jačim sunčevim zrakama na svom je vrhuncu! Jeste li zaštitili kosu i tjeme? Subrina Professional, kao vodeći regionalni proizvođač proizvoda za njegu, stiliziranje i bojanje kose, ovog ljeta u fokus stavlja njegu kao osnovu za svaku lijepu frizuru! Ljeto ne nezamislivo bez pet jedinstvenih Subrina Professional proizvoda koji kvalitetno i dubinski štite kosu popravljajući štetu nastalu uslijed sunčanja i kupanja!

PHI_repair_250_500_70ml_PR_skupinska_olje

1.Subrina professional PHI Hydro Šampon 250 ml

Hidratantni šampon nježno čisti kosu ne dajući joj težinu. Osnovni mu je sastojak kombinacija uree, saharida i morske trave koji štiti kosu i tjeme od isušivanja. Idealan je za jako suhu ali i normalnu kosu te dehidrirano tjeme. Zbog njegovih blagotvornih sastojaka pogodan je za svakodnevnu upotrebu.

Način primjene: Nanesite hidro šampon na mokru kosu, masirajte kožu glave i kosu temeljito isperite. Za najbolje rezultate kombinirajte šampon i Hydro Conditioner.

2. Subrina professional PHI Hydro Regenerator 250 ml

Hidratantni balzam u trenu raspetljava kosu, dajući joj potrebnu vlagu, mekoću i salonski zdrav i njegovan izgled. U svom sastavu ovaj proizvod ima kombinaciju uree, saharida i morske trave koji štite kosu i tjeme od isušivanja. Stvoren za svakodnevnu upotrebu, a spada u napredne hidratantne sustave koji pomaže u vračanju ljepote kosi već nakon nekoliko sekundi.

Način primjene: Nanesite regenerator na opranu i ručnikom dobro osušenu kosu. Pustite da djeluje dvije minute pa kosu raščešljajte i temeljito isperite vodom.

3. Subrina Professional PHI Repair Maska za kosu

Maska za obnavljanje oštećene kose s uljem moringe i keratrixom intenzivno obnavlja kosu i njezin korijen. Ulje moringe osigurava sve hranjive tvari koje su potrebne za zdravu i vitalnu kosu, dok je keratrix™ obnavljajući prirodni aktivni sastojak koji se nalazi u rogaču. Obnavlja i jača oštećenu i krhku kosu, vraća elastičnost i poboljšava rast kose. Vitamin E potiče rast kapilara i pospješuje cirkulaciju. Obnavlja dubinski oštećene i ispucale vrhove te kao rezultat daje snažnu i zdravu kosu

Način primjene: Masku nanesite na ručnikom osušenu kosu. Ostavite da djeluje 3 do 5 minute pa temeljito isperite vodom.

PHI_hydro_250ml_PR_skupinska_trava

4. Subrina Professional 11 u 1 – All in one spray terapija za kosu

SP 11 u 1 pruža 11 ključnih stvari za lijepu i njegovanu kosu. U isto vrijeme ovaj proizvod revitalizira i jača kosu, daje joj briljantni sjaj, štiti boju, hidrira kosu i tjeme, vlasi čini elastičnima, u svom sastavu ima formulu za frizz-control, lakše raščešljavanje, zaglađivanje vlasi i pripremu za stiliziranje. Na kraju ovaj proizvod štiti vrhove kose od neugodnog cvjetanja.

Način primjene: Sprej dobro promućkajte i nanesite na kosu po cijeloj duljini. Lagano umasirajte u kosu i krenite sa svakodnevnom rutinom. Proizvod nije potrebno ispirati, a lako ga možete koristiti i nekoliko puta između pranja, naravno ako ne koristite proizvode za stiliziranje kose.

5. Subrina Professional Repair PHI serum za oštećene i ispucale vrhove kose

Najbolji tretman za oštećenu, oslabljenu i ispucanu kosu. Kombinacija izuzetno efikasnog ulja moringe i hranjivih sastojaka poboljšava strukturu kose, jačajući je i čuvajući njenu elastičnost i mekoću. Ulje moringe pruža sve hranjive sastojke koji su potrebni za zdravu i vitalnu kosu.

Način primjene: Proizvod nanesite na dobro prosušenu kosu s koje ste u potpunosti uklonili višak vode i započnite sa stiliziranjem kose. Ako su vrhovi jako suhi, proizvod možete dodatno koristiti i između pranja.