5 malih promjena za lakše dejtanje

samopouzdanje

Tehnički gledano, nikad nije bilo lakše dejtati. Sve što trebamo je smartphone i neka od aplikacija za veze i vezice. Želite pronaći nekoga pametnog, zgodnog, nekoga koga biste mogli upoznati s prijateljima? Kod online tražilica bitna je igra brojeva! Bit će puno pogrešnih, ali jedan ili dva, će upaliti. Samo malo strpljivosti.

Još samo par natuknica:

  1. Izgradite mrežu

Prvo provjerite prijatelje prijatelja na Facebooku. Možda je čak staromodno, ali prijatelji će znati prepoznati tko bi mogao biti za vas. Ako postoji neka zanimljiva grupa, priključite joj se sami ili neka vas prijatelji ubace.

  1. Ne fantazirajte

Pustite maštanja o idealnoj osobi plavih očiju, divnog osmijeha i savršenog humora. Znamo da takvi ne postoje.

  1. Izađite iz poznatih zona

Suprotnosti se ipak privlače. Izađite na mjesto gdje baš nikada niste htjeli ići. Otiđite u teretanu. Trčite ili odite na neku utakmicu. Nikad se ne zna… Proširite vidike.

  1. Recite DA

I kada vam se nikuda ne ide, kad želite leći s kilogramom sladoleda i buljiti u posve glup televizijski program, pokrenite se. Može biti iscrpljujuće, ali muvanje među drugim ljudima može rezultirati vezom koja nije „ljubav na prvi pogled“, nego moguće na deseti.

  1. Prepravite profil

Kao što updateate životopis, napravite isto i sa svojim drugim profilima. Koja zgodna sličica, citat i slično nikad nisu na odmet i mogu privući ljude sličnih svjetonazora.

I samo hrabro!