5 savršenih parfema za ljeto

Špric na vrat, malo na zapešća, ispod koljena i miris ljeta će vas odvesti u nezaboravnu ljetnu noć. A koji parfemi pišu najbolje priče uz more? Stručnjaci web magazina Shine odlučili su se za pet zavodljivih uz kojih je flert moguć po danu i po noći.

Island Bermuda – Michael KorsŠto ne bi bilo savršeno, upravo sada otputovati u egzotičnu tropsku zemlju? Ako još uvijek nemate dovoljno novaca i godišnjeg za tako nešto, ovaj parfem priziva savršeni mentalni bijeg pod palmino drveće. Kombinacija citrusa, hibiskusa i cvijeća vodi vas na happy place!

Harajuku Lovers Sunshine Cuties: GPreslatka plava lutkica ispunjena notama kokosa i mandarine dat će ljetu totalno opušteni štih. Kolekcija je posvećena Gwen Stefani, a lutkica malo i podsjeća na nju.

Burberry SummerSavršeno ružičasto pakiranje sadrži parfem za ljetne noći i ispijanje koktela na plaži. Bijela ruža, frezija i menta Burberryjev je izbor za ovo ljeto, a možda i vaš.

Summer Romance – Ralph LaurenVeć sam naziv parfema 'Ljetna romanca', zna gdje će vas odvesti nekoliko kapi Laurenove mirisne magije. Cvjetne note parfema imaju snagu odvesti vas u stanje prve zaljubljenosti. Isprobajte, zvijezde u očima i trnci po tijelu su neizbježni.

Very Irresistible Summer Vibrations – GivenchyAko ne možete stići do mora ovo ljeto, par kapi Givenchyjevog ljetnog parfema i skoro pa da ćete osjetiti zatezanje soli na tijelu. Mandarina, ruža i miris mora oko vas će stvoriti ljetni raj.