5 stvari koje ne treba skrivati

Tajne i tajnice znaju biti slatki začin veze, recimo romantični vikend kupljen na nekom od portala s popustima kao iznenađenje za nadolazeće blagdane. Ali, neke laži mogu počiniti veću, dugotrajnu štetu. Složit ćemo se, iskrenost je uvijek najbolja opcija, a tu su i neke stvari koje nikada ne treba skrivati.

1. Snovi

Sigurno je većini teško izgovoriti svoje snove poput želim dom prepun djece, ne želim uopće djecu, želim živjeti u Irskoj, napisat ću knjigu, želim glumiti i tko zna što još… Ali, pustiti partnera u svoj život i svoje snove znači često i ostvariti ih!

2. Financijska situacija

Važno je ogoliti se pred partnerom. Reći dugove, kredite, tužne priče o kreditnim karticama, suludim kupovinama i stvarima koje se nekim čudom gomilaju u ormaru. Osobito je važno onoga momenta kada se odlučite na zajednički život ili možda kupnju nekretnine. Cash flow je poput krvotoka u organizmu, ako krenemo gubiti krv, u opasnosti smo! Pustite glupi ponos i priču o tome čija je to stvar… Jednako tako, skrivanje novca od svog muža za neke žene je pravilo naučeno od majki, rezerve sa strane u slučaju da brak ne uspije. Razmišljate li tako, onda ni neće uspjeti!

3. Online aktivnosti

Povijest vašeg preglednika puno govori o vama. No, to ne mora značiti da morate razmijeniti sve vaše lozinke i imati pristupe mailovima. Neke stvari moraju ostati samo vaše.

4. Važni problemi

Poslovni problemi, obiteljski problemi koji vas prate u stopu, a i oni zdravstveni moraju se izgovoriti. Tajna će vas kad-tad sustići, a ne želite se svađati. Uzmite onoliko vremena koliko vam je potrebno, ali razgovarajte o tome. Partneri su tu da se oslonimo na njih, zar ne?

5. Što vas “pali“

Važno je biti iskren i u krevetu. Razgovarajte o tome, bit ćete puno sretniji ljudi. Istraživanja pokazuju kako puno žena nije sretno ni zadovoljno svojim seksualnim životom, a time se gubi bit veze, zar ne? Kada podijelite svoje probleme s prijateljicom, možete dobiti samo suosjećanje, ali kada maštariju podijelite sa suprugom ili mu kažete što vas uzbuđuje, seksualni život će se drastično poboljšati.