Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Balerinke za hippy romantičarke

Prozračne i udobne balerinke iz nove kolekcije renomiranog hrvatskog brenda Guliver savršeno će zaokružiti svaki proljetni outfit.

S dolaskom proljeća dolazi i vrijeme za lakšu i udobniju obuću. Prozračne i udobne balerinke iz nove kolekcije renomiranog hrvatskog brenda Guliver savršeno će zaokružiti svaki proljetni outfit. Proizvedene u Hrvatskoj, te u skladu s najvišim standardima kvalitete, Guliver balerinke svakako će postati najnoviji must have za nadolazeću sezonu. A zna se, She voli domaće, voli Guliver!

guliver, balerinke, 2

Nježna paleta boja i zanimljivi detalji, poput delikatnih mašnica te uzorka zmijske kože, najbolje opisuju   balerinke oz nove Guliver kolekcije, čime ovaj domaći brend potvrđuje tridesetogodišnju tradiciju vrhunske proizvodnje. Minimalističkog, a opet klasičnog dizajna koji prati ključne trendove sezone – u kombinaciji s trapericama ili romantičnom boho haljinicom – Guliver balerinke će biti pravi modni pogodak. Svaki model osvaja srca, ne samo besprijekornom ženstvenom elegancijom, već i savršenom udobnošću koja osigurava samouvjeren i trendi korak u svakoj situaciji. Dojmljiva kombinacija minimalizma i romantike s lakoćom dokazuje kako balerinke nisu samo praktične za užurbane dane, već mogu postati i pravi statement komadi u svakoj romantičnoj modnoj priči.

Guliverbalerinke

Balerinke iz nove Guliver kolekcije za proljeće 2016. dostupne su na web shopu www.guliver.hr te na sljedećim lokacijama:

ZAGREB

  • Importanne Centar, Trg Ante Starčevića bb
  • Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16
  • King Cross Jankomir, Škorpikova 34 

SPLIT

  • City Centar One Split, Vukovarska 207
  • Domaldova ulica 1

DUBROVNIK

  • Gundulićeva poljana 4

RIJEKA

  • Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

ŠIBENIK

  • Stjepana Radića 4h

Više

Trendovi

Dizajneri teže inovacijama u svojim kolekcijama i na modnim pistama pojavljuje se obuća koju teško možemo zamisliti u svojoj svakodnevici. No, između više od...

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Trendovi

Od salonki na visoku petu, preko gležnjača do ležernih tenisica: uz ove klasike uvijek ćete imati prave cipele.

Zanimljivosti

Ovo je vrijeme u kojem možemo zablistatu u novim cipelama i sa stilom ući u novu godinu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.