Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

DJ zvijezda Afrojack posebno je iznenađenje MTV Summerblasta

Jedno od najpoznatijih svjetskih glazbenih imena, Grammyjem nagrađivani producent i DJ Afrojack, stiže na porečku pozornicu! I

Jedno od najpoznatijih svjetskih glazbenih imena, Grammyjem nagrađivani producent i DJ Afrojack, stiže na porečku pozornicu! Iznenađenje je to koje su organizatori premijernog izdanja festivala pop i elektroničke glazbe Club MTV Europe Summerblast najavili, a obožavatelji s oduševljenjem dočekali. Sudeći po atmosferi na održanim MTV warm-up partyjima i već najavljenim vrhunskim glazbenicima, 19. i 20. kolovoza bit će glazbeni praznici za sve istinske partijanere.

Nick van de Wall, javnosti poznatiji kao Afrojack, nizozemski je DJ i producent elektroničke glazbe koji se trenutno nalazi na visokom 8. mjestu na ljestvici TOP 100 DJ-a. David Guetta, Beyonce, Pitbull, Ne-Yo, Nicki Minaj i Skrillex samo su neki od svjetski poznatih glazbenika s kojima je do sad surađivao.  Svjetsku popularnost stekao je već s prvim albumom Forget the World koji ga je lansirao u zvijezde i osigurao mu mjesto na svim većim svjetskim i europskim festivalskim pozornicama i klubovima.

Afrojack će tako nastupiti kao headliner prvog dana festivala i sve ljubitelje plesne glazbe oduševiti svojim najpoznatijim hitovima, dok je glavna uloga drugog dana pripala Steveu Aokiju koji će do kraja raspametiti porečku publiku. Uz njih, na impresivnoj listi izvođača koji će stvoriti odličnu atmosferu nalaze se i Lost Frequencies, Fedde Le Grand, Zedd, Jonas Blue, Example, Martin Jensen, Vanillaz, Zeds Dead, R3wire & Varski i Aldo Morro.

Ususret festivalu održan je niz MTV warm-up partyja koji su otkrili samo dijelić onoga što očekuje posjetitelje u Poreču. Nakon Zagreba, gdje je zvijezda večerio bio Jonas Blue, najluđi tulum preselio se u Umag gdje su plesni podij napunili Borgeous i DJ duo R3wire & Varski, a potom i na Zrće gdje je publika uživala u odličnim nastupima R3wirea & Varskog te Vanillaza. Luda atmosfera i brojni oduševljeni partijaneri dokaz su da posjetitelje Peškere očekuje spektakularna završnica ljetne festivalske sezone.

Posebnu ponudu za posjetitelje festivala pripremio je AMEX zahvaljujući čijoj će promociji, koja traje od 15. srpnja do 1. kolovoza, svi koji kupe festivalske ulaznice AMEX karticom putem službene stranice www.clubmtveurope.com te u poslovnicama Atlasa i PBZ Travela ostvariti popust od 10% prilikom kupnje.

Regionalne ulaznice po cijeni od 370 kuna, te VIP ulaznice po cijeni od 615 kuna za jedan, odnosno 1.155 kuna za oba dana festivala, mogu se kupiti na službenim stranicama www.clubmtveurope.com i www.atlas.hr, u poslovnicama Atlasa i Tisak Media, na više od 800 ovlaštenih prodajnih mjesta Atlasa diljem Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH te sustavu ticketshop.hr i eventim.hr.

Glavni sponzor partneri festivala su tvrtke Valamar Riviera i Plava Laguna, a službeno piće festivala, energetsko piće „MTV UP!“, uskoro će se moći kupiti diljem Hrvatske. Festival Club MTV Europe Summerblast kruna je događanja Poreč Open Air koje će obogatiti ljetnu turističku ponudu grada Poreča.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.clubmtveurope.com, na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

Više

Dizajn

Sve je u 'Ćakuli' novo – interijer, eksterijer, logo. I baš sve je inspirirano razgovorom, ugodnim ćaskanjem odnosno ćakulom, kako bi to rekli Istrijani...

Predstavljamo

Porečka Peškera će 19. i 20. kolovoza postati najveći tulum na otvorenom, a osim poznatih svjetskih glazbenika kao što su Afrojack, Steve Aoki i...

Događanja

Južnoafrička Republika, Rumunjska, Mađarska, Slovačka, Njemačka, Austrija, Bugarska, Hrvatska… samo su neke od čak 20 zemalja čiji su se plesni finalisti predstavili porečkoj publici...

Celebrity

Paul Modjadji, Južnoafrikanac kojem je upravo DanceStar poslužio kao odskočna daska. Plesač, koreograf, pisac i veliki filnatrop – sve je to Modjadji.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.