Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Nestlé proširio asortiman hrane za dojenčad voćnim pireima

Tvrtka Nestlé proširila je postojeći asortiman hrane za dojenčad novim proizvodima pa tako sada, uz formule za dojenčad, žitne pahuljice i mliječne deserte, nudi i voćne piree.

Tvrtka Nestlé proširila je postojeći asortiman hrane za dojenčad novim proizvodima pa tako sada, uz formule za dojenčad, žitne pahuljice i mliječne deserte, nudi i voćne piree. Nestlé voćni pirei su bez dodanih šećera, bojila i konzervansa te su obogaćeni vitaminom C, a dostupni su u tri kombinacije: banana, kruška i jabuka, jabuka i banana sa žitaricama te jabuka, bundeva i borovnica. Ovi proizvodi predstavljaju nadopunu dojenju te su dio raznolike prehrane dojenčadi nakon šestog mjeseca starosti.

Nestlé voćni pirei

Nakon prvih četiri do šest mjeseci hranjenja isključivo majčinim mlijekom dolazi razdoblje uvođenja novih namirnica u dječju prehranu. To je razdoblje intenzivnog rasta dojenčadi u kojem se udvostručuje njihova porođajna težina. Nutrijenti dobiveni isključivo iz majčinog mlijeka u tome periodu više nisu dostatni te je potrebno postepeno uvoditi dohranu.

Pedijatri preporučuju da se u početku dohrana temelji na lako probavljivim i manje slatkim namirnicama niske alergenosti.

„U zapadnoeuropskim zemljama prve kašice za dojenčad pripremaju se od mlijeka i žitarica, primjerice pahuljica od kukuruza i riže, dok u našim krajevima dohrana tradicionalno započinje voćnim kašicama od jabuke, kruške ili banane. Upravo je iz tog razloga Nestlé proširio asortiman hrane za dojenčad s voćnim pireima“, izjavila je Maja Brlet Bahmet, brend menadžerica kategorije dječje hrane. „Novi proizvodi odgovor su na potrebe suvremenih mama koje svojoj djeci žele osigurati visokokvalitetan i hranjiv obrok, a koji je odmah spreman za upotrebu.“

Nestlé voćni pirei kombinacije okusa banana, kruška i jabuka te jabuka i banana sa žitaricama namijenjeni su djeci od 6 mjeseci starosti dok je proizvod okusa jabuka, bundeva i borovnica namijenjen djeci starijoj od 8 mjeseci. Proizvodi su dostupni u pakiranju od 90 grama.

[box style=”0″]

Drage mame, tete, bake… darujemo jedan paket proizvoda. Paket sadrži: 9 Nestlé voćnih pirea (3 od banane, kruške i jabuke, 3 od jabuke i banane sa žitaricama, 3 od jabuke, bundeve i borovnice) te zdjelicu i žličicu…

Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov NESTLE
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • lajkajte naš Facebook profil
  • obavezno lajkajte i post objavljen na našoj Facebook stranici

Prijave primamo do 2. rujna, točno u podne.

Dobitnica Jasna Jurić iz Siska.

[/box]

Ne propustite

Zanimljivosti

Ove godine Valentinovo nam je podsjetnik da okrenemo novi list u brizi za okoliš.

Zanimljivosti

Osim što bacanje hrane ne pridonosi ni kućnom budžetu, loše djeluje i na planet.

Gastronomija

GARDEN GOURMET asortimanom proizvoda, približio se i potrošačima koji u svakodnevnom životu odabiru proizvode sačinjene isključivo od biljnih namirnica.

Gastronomija

Nestlé je proširio kulinarski MAGGI asortiman s novim, hranjivim Super Juhama.  

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.