Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

A tako nam malo treba…

U nepuna tri dana žene su doista uživale u ljepotama malog i posebnog “Vrbnika” na tradicionalnom Ana’s Sensual fitness retreat-u.

Slike govore više od riječi, stoga vam ponosno predstavljam u nekoliko rečenica taj dugo iščekivani “godišnji nakon godišnjeg” koji nas je doista razmazio i pobudio sva naša osjetila. U nepuna tri dana žene su doista uživale u ljepotama malog i posebnog “Vrbnika” na tradicionalnom Ana’s Sensual fitness retreat-u.

asf-retreat-2016-8701

Naš najveći luksuz bio je morning workout na obali mora koji je pomaknuo naše granice i učinio ovaj Feel the wave weekend posebnim. Bilo je divno udahnuti ljepotu osjećaja koji smo doslovno uživale cijelim tijelom, a ta bujica prekrasnih ugodnih emocija drži nas i danas, gotovo mjesec dana nakon vikenda.

Osim vježbe, koja je s nama uvijek zadovoljstvo, žene su uživale u gastronomskim užicima i udobnosti novootvorenog vinotela Gospoja, a kolega psiholog Hrvoje Maleković, suvlasnik Body Empathy tehnike, održao je radionicu na temu partnerskih odnosa koja je posebno oduševila.

Ana i Hrvoje

Ana i Hrvoje

Povratak u svakodnevnu, užurbanu rutinu nakon ovakvog vikenda uistinu je lakši jer smo ipak učinile nešto korisno za sebe i napunile baterije do sljedećeg našeg druženja.

No, nemojte čekati naš sljedeći retreat već donesite odluku danas, presložite prioritete i svakodnevno učinite nešto dobro i pozitivno za sebe. Sigurna sam da ćete tako lakše hendlati sve vaše životne uloge jer sretna i zadovoljna žena uvijek je bolja mama, supruga i prijateljica.

Galerija

Autor: Ana Kuhanec Brašnović

Ne propustite

Duh i tijelo

Odlučila sam ne vjerovati osjećajima, jer oni samo jesu, vjerovati ljubavi i slobodi koja je u meni i bez dvorane, bez oslonca na ikoga...

Savjeti stručnjaka

Za razliku od toga, loši socijalni odnosi imaju obrnuti efekt te uzrokuju i zdravstvene probleme uzrokovane stresom iz bliskih nam odnosa.

Duh i tijelo

Kako kažu jedna duša u dva tijela oduvijek i zauvijek.

Duh i tijelo

Baš isti taj naslov odabrala sam za svoju kolumnu tada, i čeprkajući tako danas po mojim kolumnama, došla sam do nje, pročitala je i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.