Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Posjetite Aquae Vivae!

Prolazeći ovim prostorima stari Rimljani su opazili kako iz zemlje izvire topla, kristalno čista i pitka voda, te su je nazvali Aquae Vivae, živa voda!

Zlatna kruna višestoljetne tradicije termalnog, lječilišnog, zdravstvenog i kupališnog turizma u Krapinskim Toplicama je novi vodeni park unutarnjih i vanjskih bazena, Aquae Vivae, kako ga njegovi posjetitelji zovu, vodeni park s 5 zvjezdica na 18.000 m2 sa 6 bazena.

Daleko u povijest seže otkriće kvalitete termomineralne vode u Krapinskim Toplicama. Prolazeći ovim prostorima stari Rimljani su opazili kako iz zemlje izvire topla, kristalno čista i pitka voda, te su je nazvali Aquae Vivae, živa voda! Već godinama stariji žitelji mjesta Krapinske Toplice iz istog izvora u svojim kućama imaju proveden termalni vodovod.

Kura pijenja tople vode, kao nadopuna kupanja na temelju stoljetnog iskustva i obnovljenih medicinskih izvještaja o ljekovitosti vode koristi se i danas.

12109994_1675639465989635_1601583098113366989_o

Od ožujka 2015. godine živa voda živi u vodenom parku Aquae Vivae. Dostupna svakom posjetitelju u svom najizvornijem sastavu. Dodiruje svakog posjetitelja, prenosi mu svoju moć, energiju, toplinu i zbog svoje ph vrijednosti koja se kreće od 7,3-7,7 stvara sklad tijela i vode, čuva zdravlje i dokazano usporava starenje. Termomineralnu vodu u Aquae Vivae kemijski karakteriziraju kalcij, magnezij i hidrokarbonat, voda izvire iz litavskog vapnenca i spada u akratoterme.

Kvaliteta je cijenjena i ispred svega, te su Krapinske Toplice u godini otvorenja vodenog parka Aquae Vivae primile plaketu za finaliste na Danima hrvatskog turizma 2015. u kategoriji TOP DESTINACIJA TURIZMA ZDRAVLJA, a na Danima hrvatskog turizma 2016. godine primile priznanje za ATRAKCIJU GODINE u kategoriji rekreacija i zabava.
Aquae Vivae u svom restoranu koji je koncipiran kao self service restoran nudi jela spravljena prema domaćim receptima, a poštuje i posebne prehrambene potrebe, te svakodnevno nudi i jela bez glutena.

Vodeni park Aquae Vivae je novo izgrađeni objekt, projektiran je visoko energetski učinkovito i svu energiju potrebnu za grijanje prostora crpi iz energije tople vode i električne energije potrebne za prijenos toplinske energije, tako da nema emisija CO2 u okoliš, te i tako čuva okoliš i zdravlje sviju nas.

[box style=”0″]

U suradnji s Aquae Vivae, a s ciljem promocije proizvoda darujemo obiteljsku ulaznicu koja je iskoristiva do 31.01.2017.. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, nupišite #AquaeVivaeKrapinske

Prijave primamo do 18. prosinca, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnica Tajana Krijan.

[/box]

Više

Putovanja

Nikada nismo živjeli brže, a instant život zastupljeniji je no ikada.

Predstavljamo

Vodeni park Aquae Vivae otvara svoja vrata 20. svibnja!

Istaknuto

Vodeni park Aquae Vivae ponovno priprema nezaboravni doček Nove godine na bazenima za sve generacije!

Istaknuto

Zdravlje, odmor i zabava potreba je svakog ljudskog bića, žene, majke, radnice uvijek s veseljem očekuju vikend, malo vremena samo za sebe.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.