A’marie haljine u nježnim nijansama

Osjećaj da ljeto traje vječno inspiracija je za novu cruise kolekciju by A’marie. Dnevni izlasci koji se pretvaraju u večernje te jutra koja počinju u opuštajućoj tišini trenuci su zbog kojih u njemu uživamo još više, a nova A’marie kolekcija za odmor donosi modele koji će vas idealno pratiti upravo u tom poznatom, lijepom tempu.

Amarie Cruise 17 (2) Amarie Cruise 17 (3)

Haljine u kojima ćete se odmah osjećati ‘good to go’ dolaze u nježnim nijansama – pastelno ružičastoj, nude i boji pistacija, s povremenom pojavom nenametljivog floralnog printa. Na svakom od ovih cruise modela detalji slave ljeto – poput volana koji otkrivaju ramena, šarenih tankih vezica u bojama s veselim pomponima ili točkastog printa.

Amarie Cruise 17 (7)

Tako cvjetna kratka haljina s volanom dolazi s bijelim čipkastim rubom te ukrasnom špagicom koja ukrašava leđa dok dugi čipkasti modeli mogu funkcionirati kao izbor za plažu preko kupaćih kostima, ali i kao raskošne večernje haljine. Mini modeli s cvjetovima izbor su za opuštene ljetne večeri, a maxi modeli, poput onog od nude svile, savršeni su i nezamjenjivi za svečane prigode.

Amarie Cruise 17 (5) Amarie Cruise 17 (6)

Na ljetnom odmoru volimo biti jednostavni i elegantni, veseli i upečatljivi, a opet zavodljivi i nježni. Ova kolekcija upravo je okupila sve navedeno. Pronađite nešto za sebe i prepustite se svim očekivanim i neočekivanim prigodama koje vas čekaju . Više o novim modelima saznajte na našem web shopu www.amarie-fashion.com i u Gundulićevoj 19.

Amarie Cruise 17 (8)

  • Fotografija: Maja Kljaić
  • Model: Nina Mia Čikeš
  • Make-up: Mirta Pejić
  • Kosa: Mijo Majhen
  • Asistentica fotografije: Doris Kedžo