Alavi organska kozmetika s hrvatskim potpisom

Nasreću trend ”zelenog” stila života u svijetu, pa i u Hrvatskoj, je u sve većem porastu.

Postajemo ekološki svjesniji, pa sve više osoba bira hranu iz organskog uzgoja, kupuje odjeću od organskog pamuka, a žene su više nego ikad otvorenije prema organskoj I prirodnoj kozmetici te biraju što će staviti na lice I tijelo.

Zanimljivo je kako je potrebno samo 6 minuta da sastojci iz kozmetike dospiju u naš krvotok, zbog toga moderna I samosvjesna žena želi sigurnost da ono što joj daje ljepotu izvana neće narušiti njeno zdravlje.Alavi natural cosmetics je upravo razmišljanje o štetnosti kozmetike odlučio maknuti s “to do” liste moderne žene.

Ovaj hrvatski brand certificirane organske kozmetike, predstavlja jedinstvenu sinergiju prirode i ljepote, stila i beskompromisne kvalitete. Inspiriran je snagom žene koja je pretražila cijeli planet kako bi pronašla najbolje i najčišće organske sirovine te ih pretočila u superiornu liniju NaTrue certificirane prirodne kozmetike.

Oduševljava nas vizija Alavija da žena može (i treba) imati sve! Odnosno da ne treba raditi kompromis između zdravlja i ljepote, sigurnosti kozmetičkih proizvoda i njihove učinkovitosti.

#nocompromise je službeni Alavi hashtag

Alavi proizvodi nastali kao rezultat dvadesetogodišnjeg iskustva u aromaterapiji i ljubavi prema čistoj prirodi. Samo najkvalitetnija i najučinkovitija ulja, maslaci i ekstrakti zaslužili su svoje mjesto u ovim jedinstvenim proizvodima.

Egzotična ulja poput kukuija, baobaba, buritija, maline te dragocjena ulja indijske smokve, amaranta i pasjeg trna samo su neki od sastojaka osam predivnih Alavi proizvoda.

 

 

 

Vrhunska kvaliteta potvrđena je NaTrue znakom organske i prirodne kozmetike. Najstroži standard organske kozmetike prije svega znači sigurnost za potrošača kada je u pitanju minimalan udio organskih sirovina, dozvoljenih supstanci te proizvodnih procesa koji ne smiju uključivati ionizirajuće zračenje, testiranje na životinjama ni GMO.

Dakle, sljedeći puta kada vašu kožu budete njegovali Alavi proizvodima moći ćete se u potpunosti prepustiti vašim ritualima, uvjereni u njihovu učinkovitost i sigurnost!

Osam proizvoda u tri linije čine Alavi kolekciju

Linija Flora Divina slavi božanstvenost žene, poručuju iz Alavija. Uključuje hidratantnu kremu, recovery kremu te baršunasto ulje za skidanje šminke.

Linija Flora Majestica slavi iskustvo i veličanstvenost žene, te je posvećena njezi zrelije kože. Uključuje organski Radiant Serum, intenzivnu noćnu kremu te anti age kremu. Linija Body uključuje Kremu za brzo tamnjenje koja je već prošlog ljeta oduševila vodeće trendsetterice, te super bogatu kremu za ruke.

Prepustite se snazi prirode i uživajte u Alavi proizvodima o kojima više možete pročitati na www.alavicosmetics.com.

Poklanjamo 2 proizvoda. Jedan je za vas, drugi je za vašu prijateljicu, iz Flora Divina linije. Što trebate?

Prijave primamo do 6. travnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Sanja Bemšić.