Albero di Giada – Snaga ženske, pozitivne energije

Više od sto godina aktualna je borba za ženska prava. Unatoč tome, još uvijek postoje područja u kojima žene nisu dosegnule status koji bi trebale imati.

Statistika je neumoljiva. U Hrvatskoj se više rodi dječaka, a manje djevojčica, no mlade žene su obrazovanije, samostalnije i sve kasnije stupaju u brak. Dalje, poznato je da su tvrtke u vlasništvu žena manje, s manje zaposlenih radnika i manjim prihodima, te da najčešće nude usluge. Zastupljenost žena u hrvatskoj politici, prema trenutnom sazivu Sabora, je 18,5%, znatno manja od udjela žena u politici država Europske unije (32,2%).

Moć pozitivnog mišljenja

Kažu da negativne misli privlače negativne situacije, a pozitivne one dobre, vesele i blagodatne. Vrijeme je da vlastiti stav promijenite na bolje kako biste kreirali život kakav želite.

U tome će nam pomoći i Albero di Giada. Biljke i cvjetovi drva žada imaju posebnu sposobnost da privlače i otpuštaju pozitivnu energiju i obilje bogatstva. Žad je drvo sreće i novca.

Uz L’Erbolario Albero di Giada gel za čišćenje ruku i lica s efektom svile i najosjetljivija koža lica i ruku dobit će svu potrebnu njegu i to zahvaljujući hidratizirajućim svojstvima ekstrakta biljke žad kao i destiliranoj vodi koja kožu čini mekom, te na njoj ostavlja božanstveni miris.

L’Erbolario Albero di Giada krema za tijelo ugodna je za nanošenje na kožu, te omekšava i čini kožu sjajnom i baršunastom na dodir.

L’Erbolario Albero di Giada kupelj svojom nježnom  formulom i šarmantnim, cvjetnim mirisom prodire u kožu i čini ju glatkom, mekom i privlačnom

Žena koja nosi L’Erbolario Albero di Giada parfem zračiti pozitivom i šarmom.

Ovaj Dan žena provedite vrijeme s ljudima koji vas usrećuju, provedite ga s prijateljicama, mamama ili bakama…