Ana’s Sensual Fitness Retreat – Come Away with us

Ana’s Sensual Fitness Retreat je kroz godine postao sinonim za opuštajuće, a istovremeno i osnažujuće vrijeme samo za žene. Osmišljen je tako da osim aktivnog odmora pruži ženama novu životnu inspiraciju. Da podsjeti žene koliko je važno njegovati male rituale u svakodnevici.

„Projekt ASF retreat nastao je kao posljedica užurbanog načina života moderne žene koja u svojoj svakodnevici živi između uloga majke, supruge, poslovne žene, prijateljice. Svjesni smo činjenice da žena ima vrlo malo slobodnog vremena samo za sebe stoga želimo svakoj ženi učiniti dostupnim vrijeme i mjesto za odmor s kvalitetnim sadržajima. Cijeli ASF tim se brine da se svaka naša klijentica osjeća dobrodošlo, ugodno, opušteno i osnaženo na ovom prekrasnom vikendu. Iako su druženja gotovo svakodnevna u louangeu našeg studija odlazak na Retreat je nešto što naše polaznice željno iščekuju.“, ističe Ana Kuhanec-Brašnović, osnivačica Ana’s Sensual Fitness studija.

ana-kuhanec-brasnovic-i-petra-nizetic

Retreat je idealno okruženje za uživanje u ritualima, a punjenjem baterija žene osvješćuju svoju snagu i vlastiti potencijal. Ljubav i briga prema sebi ključan je sastojak za ispunjen život i kada brinete o sebi na pravi način možete govoriti o ljubavi i brizi prema drugima.

Nakon prošlogodišnjeg retreat-a održanog na Krku, točnije Vrbniku ove godine za naš 5. ASF retreat odabrali smo mjesto genijalne energije, Valamar Isabella Island Resort na čarobnom otoku Sveti Nikola u Poreču koji će se održati 13.-15. listopada 2017. godine.

Otok je idealno mjesto za vaš odmor i dragocjeno vrijeme koje ćete posvetiti sebi. Prepuštene vodstvu ASF tima odmorite um, duh i tijelo.

Pridružite nam se na Come Away with us Retreatu – genijalnom vikendu opuštanja, punjenja energijom i stvaranja novih prijateljstava. Očekujte puno plesa, druženja, upoznavanja, uživanja u prirodi! Izmjenjujemo iskustva, provodimo večeri uz ples i glazbu, gastronomski užitak i genijalan party!

Želite nam se pridružiti!? Prijave su otvorena do 15.09., a sve dodatne informacije možete potražiti na https://www.ana-sensual.hr/dodatna-ponuda/asf-retreat/asf-retreat-2017/