Antonija Šola u romantičnoj kampanji

Iz modne radionice Ivone Glavaš dolazi još jedna romantična kampanja za najnoviju proljetnu Anovi kolekciju. Kolekcija mlade dizajnerice inspirirana je romantizmom. Kao što pjesnik u doba romantizma izražava sebe, svoju osobnost i svoje osjećaje, tako je dizajnerica prenijela svoju maštu i originalnost na haljine i odijela koja odišu elegancijom.

Novim kreacijama izrađenim od najfinije čipke, brokata i skube naglasak je na ženstvenoj silueti, a paleta puderastih i bijelih nijansi daje dodatnu dozu senzualnosti.

Poput romantičarske heroine, dizajnerica je zaljubljena u individualnost, njena mašta najveća joj je inspiracija, a glavna ambicija život po vlastitim idealima. Upravo u ulozi Anovi romantičarke izvrsno se snašla lijepa kantautorica najljepših ljubavnih hitova našeg podneblja Antonija Šola.

„Antonija je idealno lice za ovu kolekciju, osim prelijepog lica i izražaja koje je kao glumica udahnula kolekciji, njen stas i ženstvenost su savršeno naglasile linije haljina i odijela. Smatram da Antoniji pristaje upravo ovaj stil jer prati njenu karizmatičnu pojavu i zato smo savršen spoj“, kaže Ivona.

Antonija je jednako oduševljena mladom splitskom dizajnericom: „Kliknule smo na prvu čim smo se upoznale. Slične smo po maštovitosti i karakteru i vjerujem da je ovo tek naša prva suradnja. Kao što ja pišem i pjevam pjesme, upravo s jednakim žarom nastaju Ivonine kreacije kada priča o njima i kako je zamislila stil za svaku ženu koja će ih nositi, samouvjerena, slobodna i senzualna. Uživala sam s cijelom Ivoninom ekipom i radujem se kolekciji kao i našem prijateljstvu.“

Fotografije je snimio Ivan Gudić u splitskim apartmanima „Ann Luxury Rooms“ koji su svojim interijerom poslužili kao idealna kulisa ove romantične priče , Antea Perović je zaslužna za šminku, a za frizuru „Frizerski salon Kristina“.

  • Model: Antonija Šola
  • Fotografija: Ivan Gudić
  • Make up: Antea Perović
  • Frizura: Frizerski salon Kristina