Aqua Maris za zimu bez prehlade i gripe

Češćim boravkom u zatvorenim prostorima tijekom hladnijih mjeseci izloženi smo virusima i bakterijama koji se tamo zadržavaju, a kojima je u to vrijeme koncentracija viša zbog nedovoljnog provjetravanja. Upravo su zbog toga zimi češće respiratorne infekcije koje se prenose zrakom, odnosno kapljicama iz usta ili nosa zaražene osobe, a koje se šire govorom, kašljanjem ili kihanjem.

Osobita pažnja se stoga mora posvetiti redovitoj higijeni nosne sluznice čiju zaštitnu funkciju podržavaju minerali iz mora koji se nalaze u Aqua Maris sprejevima i kapima za nos. Oni, uz to, nježno vlaže sluznicu i ispiru viruse i bakterije, a prikladni su za upotrebu već od prve godine života te tako štite cijelu obitelj.

JGL – ova Aqua Maris linija prirodnih preparata na osnovi morske vode iz Jadrana, osmišljena je za svakodnevnu uporabu, u kući i u pokretu te je već 20 godina prvi izbor kupaca u Hrvatskoj.

5 čitateljica čekaju sprej i kapi za nos. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #jgl
  • Lajkate našu Facebook stranicu ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirajti frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti…

Prijave primamo do 28. veljače, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi

Dobitnice:

  1. Sonja Josipa Žagar
  2. Matea Lugarić
  3. Žana Okreša
  4. Mirela Rastija
  5. Maja Hržic