Ariana Grande nosi Reebok!

Reebok je objavio početak nove suradnju s međunarodnom superzvijezdom i influencericom Arianom Grande. Ova zanosna američka pop i R&B pjevačica i tekstopisac, koja je svjetsku slavu stekla u mjuziklu Broadway te u televizijskoj seriji Victorious, idealan je Reebokov partner u nadolazećim sezonama.

Svojom sposobnošću povezivanja mode i fitnessa postala je globalna inspiracija, a svojom neumoljivom i neustrašivom osobnošću, kako ispred fanova, tako i iza kamera, Ariana će zasigurno ostaviti snažan dojam i jasan fokus na brand tijekom narednih godina suradnje.

U duhu zajedničke misije koju navedenim partnerstvom žele postići, Grande kaže: “Kao i Reebok, ponosno stojim iza svih onih koji se žele slobodno izraziti, slaviti svoju individualnost i otkrivati svoje granice bez straha. Ja sam zagovornik onih koji prihvaćaju sebe onakvima kakvi jesu. Reebokova snažna poruka o poticanju samopouzdanja i samo-poboljšanja je nešto čime se i ja vodim i divim. Čast mi se udružiti s brandom čija je misija nadahnuti ljude da budu najboljom verzijom sebe.”

U Reeboku snažno vjeruju u Arianin bezgranični potencijal, jer na povjerljiv način potiče mlade generacije kako valja preuzeti rizike, biti hrabar i odvažan, nastavljati razbijati predrasude te se uzdizati nakon pada. Reebok ne skriva uzbuđenje kako je Ariana postala dio njihove velike zajednice jer ovom suradnjom pomaže pozivati ljude diljem svijeta da postanu boljom verzijom sebe.