Ariane Grande pjeva u Reeboku

Glazba i moda neraskidivi su generacijama, a danas su snažniji no ikad. Globalni fitnes brand Reebok i multiplatinasta zvijezda Ariana Grande objavili su dugo očekivani video spot “The Light Is Coming” za njezin novi singl.

“The Light Is Coming” – video spot kojeg je režirao nagrađivani redatelj Dave Meyers, premijerno se mogao pogledati na https://www.reebok.co.uk/tlic.

Spot predstavlja apsolutni presedan u ovoj industriji jer po prvi puta donosi uzbudljivo i novo iskustvo za milijune obožavatelja diljem svijeta.

Razvijajući sinergiju ovim ekskluzivnim partnerskim odnosom, Ariana osnažuje svoj odnos s Reebokom te podupire zajedničku misiju osnaživanja žena diljem svijeta kako bi „ženski glas“ dobio novu dimenziju.

Značajna zbog svoje glazbene uspješnosti i svog jedinstvenog stilskog izričaja, Ariana Grande se u videu pojavljuje u najnovijoj kolekciji Reebok Classic „Rapide“. Retro trkaća tenisica te kolekcija inspirirana devedesetim godinama, savršeno pristaju njezinom snažnom individualizmu koji će zasigurno poslužiti kao inspiracija obožavateljima diljem svijeta. Još jednom je pokazala kako šljokice, kožna suknjica i Reebokice – mogu skupa!

„Ovaj ekskluzivni debi Arianinog novog videozapisa dostupan na Reebok.com, pokazuje Reebokovu nepokolebljivu predanost razbijanju granica, bilo da se radi o teretani, ulici ili u našem marketingu. Reebok ima dugu povijest suradnje s autentičnim umjetnicima koji na poseban način kombiniraju moć fitnesa i glazbe. Ovo je još jedan iskorak na kojega možemo biti izrazito ponosni“, izjavila je Melanie Boulden, iz odjela Reebok VP Marketinga.

Nova kolekcija Reebok Classic Rapide bit će dostupna u Hrvatskoj od kolovoza 2018., u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera: Shooster, ShoeBeDo i The Athlete’s Foot.