Atraktivna kampanja dizajnerice Martine Ješe

Pod fotografskim vodstvom talentiranog Srećka Rundića, lijepa voditeljica Antonija Stupar Jurkin zablistala je u novoj kampanji brenda Cataleya Martine Ješe.

U središtu kampanje nazvane “Addiction” , stoji besprijekorno elegantna, samouvjerena i moderna žena, koju Antonija savršeno utjelovljuje.

Dizajnerica Martina Ješe neumorno gradi svoj brend i prepoznatljivost i dalje pomiče granice modnim igrama, koje nas uvijek uspiju iznenaditi nečim novim, a pritom ostaje vjerna svom prepoznatljivom stilu, te predstavlja vizualno snažne Cataleya žene, a najnovija kampanja to samo još jednom potvrđuje.

Žena u punom smislu riječi i njezina sloboda izražavanja česta je inspiracija dizajnerice koja u mnogim elementima prkosi trendovima unoseći svoju viziju mode i stila. Dizajnerica je svoju ljetnu priču ovih dana zaživjela u novoj kampanji u kojoj je u prvom planu njezina prepoznatljiva tkanina, te žarke ljetne boje.

Osobitu pažnju i ovaj put pridala je modnim detaljima, kao što su mašne, dvodimenzionalni volani na jednom ramenu, asimetrični krojevi,neobični raspori s dozom retro prizvuka koji savršeno nadopunjuju aktualnu kolekciju i opisuje jednu potpuno novu dimenziju.

“Moda je igra kreativnosti s kojom se već godinama igram, a kad se u ulozi dobrog tima nađe predivna Antonija Stupar Jurkin, vizažistica Sanja Agić, frizerski salon Franić, izvrsni modni fotograf Srećko Rundić ,onda je rezultat izvrsno ostvarena vizija” izjavila je Martina.