Biljka koju nije potrebno zalijevati

Kao i obično, zagrebački Dizajnholik odlučio je za vas pripremiti nešto sasvim novo – Pikaplant Jar, biljku koju ne trebate zalijevati. Proizvod tvrtke Pikaplant je biljka u staklenci. Ova biljka je savršen spoj oku ugodnog, ekološki osviještenog i inovativnog načina uzgoja biljaka.

pikaplantjar-miljoe

Osim uštede vremena koje bi bilo potrebno za zalijevanje kućnih biljki, cilj tvrtke Pikaplant je dizajniranje inovativnih proizvoda iz zelenog okoliša koji će donijeti svježinu svakom prostoru uklanjajući tragove toksina iz zraka i stimulirati radnu atmosferu budući da potiču kreativnost i produktivnost te reduciraju stres. Pikaplant je tvrtka sa sjedištem u Amsterdamu, poznata po osmišljavanju inovativnog principa uzgoja biljaka.

soodeco-pikaplant-9

Pikaplant Jar je staklenka koja sadrži biljku kavovca (Coffea Arabica). Ova naizgled jednostavna biljka, porijeklom s etiopijskih visoravni, uzgajana i u Nizozemskoj prema najvišim standardima za održivu hortikulturu, svoju posebnost ističe unutar Pikaplant staklenke. Naime, Pikaplant Jar je biljka koju nije potrebno zalijevati zahvaljujući imitaciji prirodnog procesa unutar same staklenke. Staklenka djeluje kao prirodno stanište biljke i kontinuirano prerađuje vodu i kisik, osiguravajući na taj način vlažnost potrebnu za život biljke.

Potražite Pikaplant Jar u Dizajnholiku ili ga naručite putem www.dizajnholik.hr i iskoristite mnoštvo beneficija koje donosi, vizualno upotpunite svoj dom te ga osvježite u svakom smislu te riječi.

Link na foto:
https://jumboiskon.tportal.hr/download/e60e145a-8357-4be9-8549-4f3b929266cb