Bio šljokice su IN: uz Vida Loca glitter budi party queen

Bliži nam se vrijeme božićnih i novogodišnjih partyja – ovo je idealno vrijeme za šljokice u svim varijantama. Želite biti drugačiji na rođendanskim, poslovnim, djevojačkim ili novogodišnjim zabavama? Imamo idealno rješenje za vas – angažirajte najbolju ekipu koja će vas uljepšavati tijekom cijelog eventa i stvoriti nezaboravno blještavu atmosferu.

 

 

Vida Loca glitter artisti su zaduženi za najbolji party na kojem će svi zablistati uz popularne bio šljokice. Vida Loca glitteri su ekološki proizvod, napravljeni od biorazgradive celuloze eukaliptusa- lagano se nanose, mekane su za lice, tijelo, kosu, nokte te nisu štetne za okoliš, za razliku od običnih glittera napravljenih od mikroplastike- velikog zagađivača prirode.

 

 

Glitteri su u svijetu, osim za lude provode, poželjni i za podizanje svakodnevnog make up-a. Svatko voli malo sjaja u kozmetici, pa tako danas glitter možete pronaći u sjajilima za usne, sjenilima, gelovima za kosu. Svatko se može poigrati sa šljokicama i privući pažnju, a glitter make up je novi trend. Ovaj globalni trend u Hrvatsku donosi Vida Loca glitter artisti koji će vam osigurati savršenu zabavu uz pomoć eko šljokica.

Budite u koraku s najnovijim svjetskim trendovima te podignite ljestvicu u organiziranju zabava s najblještavijom ekipom artista iz Vida Loca tima.

Instagram: https://www.instahttps://www.youtube.com/watch?v=TfInd9aunwsgram.com/vidalocaglitter/

Ako želite angažirati Eko Glitter bar za vaš event javite nam se na mail: [email protected] ili kontakt 091/221-4062.

dav_vivid

Darujemo tri čitateljice.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #VidaLocaglitter
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 13. prosinca, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

  1. Martina Prpic Klisanic
  2. Dea Vakante
  3. Slavica Mirosavljević