Blagdanski make up iz Avona

Novi Avonov katalog pršti blagdanskim ponudama, svjetlucavim make up-om i simpatičnim poklonima koje možete pokloniti bližnjima, ali naravno i sebi.

Glazewear Dazzle sjajilo za usneSjajilo s besprijekornim pokrivnim učinkom i super visokim sjajem pruža osjećaj hidratacije na usnama, a dolazi u pet novih sjajnih, svjetlucavih nijansi. Glazewear Dazzle sjajilo pokriva usne moćnom, bogatom i seksi bojom te intenzivnim, uzbudljivim i zrcalnim sjajem. Pružajući učinak mokrih usana, osigurava hidrataciju, a na usnama ostaje satima. Cijena sjajila je 39 kuna.

Secret FantasyRužičasta bočica Avonovog novog mirisa Secret Fantasy sadržava parfem koji objedinjava bobičasto voće, ženstveni jasmin te mošus i toplu sandalovinu, a krije i note ananasa, jorgovana i jantara. Dostupan je po posebnoj premijernoj cijeni od 119 kuna.

Footworks hidratantna krema za stopala i set za pedikuruHidratantna krema za stopala i set za pedikuru dostupni su u božićnom ruhu! Set sadrži strugaljku za pete te turpijicu za nokte, dok krema dubinski prodire u kožu i pruža hidrataciju tijekom 24 sata. Istovremeno, sadrži i ulje kokosa koje omekšava kožu, a mentol i ulje lovora osvježavaju stopala. Cijena krema je 19 kuna, dok je set za pedikuru 12 kuna.

Božićna pjena za kupanje
Bogata formula božićne kupke nježno čisti kožu te je obavija mirisom zelene jabuke, a dostupna je u neodoljivom pakiranju nalik na božićno drvce. Cijena pakiranja od 250 ml Božićne kupke je 17 kuna.

Hidrokolor 24k ruž za usneNovi blistavi ruž s česticama pravog 24-karatnog zlata naglašava senzualnost usana zavodljivim ružičastim i crvenim nijansama. Bogata postojana formula Hidrokolor 24k ruža hrani usne, čini ih glatkima, dok zlatna zrnca osiguravaju dugotrajan sjaj. Cijena proizvoda je 59 kuna.

Narukvica Alea
Alea narukvicu moguće je učiniti jedinstvenom i u potpunosti prilagoditi sebi pomoću perli te ukrasa za narukvicu. Perle su dostupne u setovima po tri, a moguće je birati između božićnih, safari, mini sorbet, sugar plum i marine impression perli. Ukrasi su također raznoliki – anđeo, srce i cipela samo su neki od njih. Cijena narukvice je 45 kuna, setovi perli (3 perle u setu, 1 za 45, 2 za 79 kuna), ukrasi za narukvicu (1 za 29, 2 za 49 kuna).