Boje strasti i snage uklopljene u bezvremenski dizajn

Domaći brand nakita Mirio inspiraciju je za ljetnu kolekciju pronašao u bojama tropske biljke rajska ptica koja u prirodi raste kao divlje, neobuzdano cvijeće. Boje su to strasti i snage uklopljene u bezvremenski dizajn za ženu koja pronalazi vlastiti odraz u minijaturama Mirio nakita. Ona je snažna, strastvena, zaigrana, intuitivna…no, prije svega veličanstvena.

Kolekcija nakita sastoji se od ogrlica i narukvica, izrađenih na podlozi od heklane silver filled žice korištenjem elemenata od srebra i poludragog kamenja, ručno oblikovana te dizajnirana da istodobno privuče pozornost i definira delikatnost unutarnje ljepote.

“Nova kolekcija rezultat je vlastite potrebe za užitkom u procesu stvaranja, od prvog kamenčića kojem suptilno pronalazim mjesto na podlozi. Sa svakim sljedećim u nizu, promatram iznova izranjanje drukčije slike. I tako sve do zadnjeg kamenčića koji svojom intenzivnom bojom i energijom uspostavlja ravnotežu”, rekla je dizajnerica Ružica Milenković.

Egzotičnim minimalizmom, u bojama vatre i zemlje, editorijal potpisuju fotografi Robert Ballon i Sanja Baljkas, dok očaravajući kolorit vizažistice Lucije Milković dodatno razotkriva nakit na modelima, Paulini Bahovec i Perici Nadramija.

 

Mirio: Kolekcija «Rajska ptica» S/S 2018
www.mirio-design.com

Dizajn: Ružica Milenković
Fotografije: Robert Ballon i Sanja Baljkas
Make up: Lucija Milković
Modeli: Paulina Bahovec i Perica Nadramija
Kreativni direktor: Dalibor Jakus