Botoks za kosu

Estetska medicina je postala novi izvor inspiracije kad govorimo o njezi kose. Uz uvođenje aktivnih molekula kao što su Botox i hijaluronska kiselina, otvorilo se čitavo novo polje za kozmetičke proizvode, pogotovo za proizvode za njegu kože. U svemiru njege kose novootkrivene tehnologije svakim danom ruše dosadašnje barijere. Ova revolucija može se nazvati i jednom riječju – Intra-Cylantem nova je molekula koja djeluje u samoj jezgri vlakana.

To je molekula nadahnuta tehnologijom stakla, koja se tijekom isparavanja stvrdnjava u jezgri vlakna kose te na taj način objedinjuje unutarnju strukturu kose. Djeluje u srži vlakna te pomaže u popunjavanju unutrašnjosti kose. Kada molekula dođe u kontakt s vlaknima kose, oblikuje se prema unutarnjoj strukturi kose te prodire dovoljno duboko da bi stvorila fleksibilan, ali dovoljno jak sustav koji podupire vlakna te sprečava njihovo urušavanje. Vlaknima je pružena dugotrajna potpora.L'Oréal Professionnel iskoristio je sve blagodati ove molekule za stvaranje proizvoda za žene s kemijski tretiranom, dubinski oštećenom kosom u kritičnom stanju – Fiberceutic, SOS proizvod za kosu.

Koristi se u posebnim frizerskim salonima za popunjavanje vlakana kose. To je prvi takav tretman ikada iskušan, a djeluje do 10 pranja kose. Usluga se sastoji od nanošenja dva različita proizvoda čije zajedničko djelovanje pomaže u postizanju dubokog obnavljajućeg učinka na vlakna kose:

Korak 1: Serum za popunjavanje vlakana dubinski oštećene kose u kritičnom stanju
Korak 2: Obnavljajući tretman zaključavanje seruma u vlakna kose (za tanku ili za debelu kosu)Prije tretmana
  • Nestajanja ljuskica
  • Kosa je porozna i krhka
  • Vlakna pucaju, nemaju strukture
  • te su beživotna poput slame

Nakon tretmana
  • Kosa je obnovljena, učvršćena
  • Sjajna kosa, prirodnog izgleda
  • Vlakna su otpornija, čvršća na dodir
  • Kosu je lagano oblikovati


Ipak L'Oréal Professionnel je osmislio i Fiberceutic proizvode za njegu kod kuće. Proizvode od 200 ml po cijeni od 144 kune možete kupiti ekskluzivno u frizerskim salonima. Rezultat je dubinsko popunjavanje vlakana, volumen oštećene kose i cvjetni miris.