Brojne novosti na petom SoMo Borcu

Iz godine u godinu najvažnija digitalna nagrada SoMo Borac, raste i napreduje u sklopu Weekend Media Festivala. I ove je godine tako, pa peti po redu SoMo Borac dolazi s najviše novosti. Najzanimljivija je da će se prijave, nakon što su četiri godine bile besplatne, ove godine početi naplaćivati. Cijena po prijavi iznosi 99 eura, a kako organizatori kažu, plaćanje će osigurati još kvalitetniji SoMo Borac kako danas, tako i u budućnosti.

Jedna od važnijih novosti je i nešto veći regionalni žiri koji će, kao i do sada, činiti stručnjaci iz najboljih agencija. Također, organizacijski tim je u proces izrade ocjenjivanja uključio bihevioralnog psihologa koji je pomogao unaprijediti cijeli sustav. Promjene su se dogodile i u kategorijama, pa su nove kategorije  SoMo Web i SoMo App u kojima se nagrađuje najbolja web stranica, odnosno najbolja mobilna aplikacija.

SoMoBorac_2016_PR

„Mislim da je najvažnija promjena sustav ocjenjivanja, jer će omogućiti još kvalitetnije žiriranje“, ističe Ružica Vrdoljak Ličina iz organizacije SoMo Borca te dodaje: „Same kategorije i inače češće mijenjamo jer se digitalni svijet brzo mijenja i to od nas zahtjeva. SoMo Borac je malo odrastao i nakon četiri godine puno smo iskusniji tako da danas znamo da će peti po redu SoMo biti najjači i najbolji do sada.”

I ove ćemo godine na Weekend Media Festivalu doznati koji su najbolji digitalni radovi u regiji, a prijave su već otvorene i traju do 7. rujna. Sve ostale SoMo Borac novosti otkrijte na osvježenom SoMo siteu na www.somoborac.com.

Ovogodišnji, deseti Weekend Media Festival održava se od 21. do 24. rujna u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju, pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe. Uz predavanja i diskusije, Weekend je već tradicionalno rezerviran za partyje i networking koji će ove godine biti podignuti na novu razinu uz brojna iznenađenja prilagođena velikom jubileju.