Carita predstavila novi beauty gadget

U Blissu, jedinom Carita institutu u regiji predstavljen je prvi multifunkcionalni uređaj za njegu lica. Uređaj su predstavile Alexia Leroy, internacionalna Carita edukatorica i Jasminka Herceg, vodeća stručnjakinja za njegu lica i tijela, u organizaciji renomirane tvrtke RR Solutions kao ekskluzivnog distributera ove luksuzne profesionalne francuske kozmetike.

Mladolikost kože u vašim rukama

Kao svjetski priznati i visoko selektivni brand, Carita je još davne 1960. godine na tržište plasirala prvi uređaj za njegu lica i tijela i tako omogućila kozmetičarima da osiguraju vrhunske rezultate i pružaju svojim klijentima više od snage ruku. Od 2012 godine, njihov Cinetic Lift Expert uređaj koriste tisuće žena u Carita institutima diljem svijeta, a njegova snaga očituje se kroz čak 5 aplikacija poput Skin refiner špatule za ultrazvučno čišćenje lica, Perfect Contour mikro struje za aktivaciju facijalnih mišića, Precision Pens olovaka za korekciju i popunjavanje bora, Metallic Gloves rukavica za lifting i savršenu hidrataciju, te L.E.D. luminoterapiju s ultrazvučnim valovima za mikromasažu i poboljšanje općeg izgleda kože.

Alexia Leroy, JAsminka Herceg

Od danas kućna verzija ovog profesionalnog aparata nalazi se u vašim rukama. My C.L.E. (My Cinetic Lift Expert) prvi je multifunkcionalni uređaj koji pruža 4 funkcije za 4 rezultata: učvršćivanje, pročišćavanje, ujednačavanje tena i blistavost kože kombinirajući dvije energije profesionalnog uređaja, mirko struju i L.E.D. tehnologiju dostupnu uvijek i svugdje.

Uređaj je u prodaji od 09.10. 2017. u Bliss Institutu u Ilici 15.

“My C.L.E. uređaj još jednom dokazuje da izabrati Caritu, znači izabrati izvrsnost. Sretna sam da mogu svjedočiti ovom kozmetičkom tehnološkom dostignuću i omogućiti svojim klijenticama da uspješno održavaju rezultate profesionalnih Carita tretmana kod kuće i ići korak dalje u neinvazivnoj njezi lica, vrata i dekoltea”, izjavila je Jasminka Herceg, prva Carita ambasadorica u Hrvatskoj i vlasnica Bliss Instituta.