Centar tajlandskih masaža

Zima je stigla i hladni dani nas tjeraju da potražimo način da se utoplimo i ugodimo sebi. U Thai centru Thalea u samom centru Zagreba dolaskom zime u ponudi se nalazi nekoliko novih tretmana koji su savršeni za ove hladne mjesece.

Spa zona

Sami ili u paru možete na tri sata iznajmiti prostor i uživati u kupki i masaži po izboru. U Spa zoni možete odabrati kupku po izboru koja traje 30 minuta te masažu po odabiru u trajanju od 90 minuta. Tijekom boravka možete uživati u šampanjcu, čaju, sokovima i voću.

Ylang Ylang Hot Towels tretman

Tretman s vrućim ručnicima uključuje opuštajuću masažu od 90 minuta u kojoj se tijekom masaže na tijelo polažu vlažni vrući ručnici natopljeni u esenciji Ylang Ylanga. Miris egzotične biljke Ylang Ylang opušta, smanjuje stres, poboljšava raspoloženje, a djeluje i kao afrodizijak.

Kupke

Među novim tretmanima možete birati između pet novih vrsta kupki – Milk, Herbal, Floral, Mineral i Aphrodisiac. Klijenti obično uzimaju kupku u kombinaciji s masažom, a prije kupke je dobro napraviti piling da se uklone odumrle stanice s kože. U prostranoj kadi uživanje traje 30 minuta, a da bi bilo klijentu bilo ugodnije, pored kade je postavljen sat. Nakon kupanja, klijent je spreman za masažu po svom izboru.

U Thai centru Thalea nude velik izbor masaža među kojima se ističu tradicionalna tajlandska masaža, masaža vrućim uljima i tajlandska masaža biljnim oblozima. Tradicionalna tajlandska masaža nastala je u Indiji prije 2.500 godina. Objedinjuje nekoliko elemenata: akupresuru, ugodno istezanje, pasivnu jogu te kiropraktiku.

Tajlandska masaža je umjetnost dodira, a Tajlanđani su najsretniji kada mogu masirati više od 90 minuta jer tako mogu najviše i ponuditi. Njima ništa nije teško i osjećaju se blagoslovljeno ako mogu pomoći.

Trenutno su u centru zaposlene dvije terapeutkinje iz Tajlanda, a do kraja godine dolazi još troje. Nova terapeutkinja Tea je Hrvatica s velikim znanjem u raznim tehnikama masaža. Poznavatelj je oil masaže, hot oil masaže, aroma masaže, švedske masaže, deep tissue masaže, sportske masaže, anticelulitne masaže i facial masaže. Ne izvodi tajlanske masaže, ali kod nje možete obaviti manikuru, pedikuru, depilaciju, čišćenje i njegu lica te anticelulitne tretmane.

Thai centar Thalea centar je tajlandskih masaža koje izvode terapeuti iz Tajlanda. Nalazi se na prostoru veličine 100 kvadratnih metara u centru Zagreba. Na svakoj etaži nalazi se nekoliko prostorija koje su potpuno prilagođene opuštanju i osjećaju mira i spokoja.

Pri uređenju interijera sudjelovao je poznati tajlandski dizajner Dasadacha Chorpaka koji je sudjelovao u mnogim projektima od kojih se posebno izdvaja Royals King Palace u Bangkoku.

OSVOJI TRADICIONALNU TAJLANDSKU MASAŽU

Thai centar Thalea poklanja jednom čitatelju tretman tradicionalne tajlandske masaže.

Ukoliko želite osvojiti masažu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] pod naslovom THALEA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Kako se zove novi tretman s vrućim ručnicima?

Vaše prijave primamo do 14. prosinca 2011. nakon čega ćemo i objaviti dobitnika.
Tajlandsku masažu osvojio je Hrvoje Jelinčić. Čestitamo!