Chic u šlapicama

Dolazi nam dugo, toplo ljeto! Toplo, vruće….ostavljamo svoje tenisice u ormaru i uskačemo u japanke, natikače… Naša su stopala zaslužila slobodu i odmor. Ali želimo i dalje izgledati cool i sexy, poželjno.

Shoebedo 5

Najveselija i najšarenija obuća, kao i najbolji izbor šlapica i japanki, nalazi se u ShoeBeDo trgovinama ili na samo klik udaljenom ShoeBeDo webu, gdje se u novoj kolekciji kriju najudobnije šlapice do sada. Jedino pitanje je što izabrati, kada su sve tako neodoljivo slatke.

Londonske Pepe Jeans stylish natikače za gradske šetnje, Nike i Puma otkačene natikače idealne za plažu, Fenty Puma by Rihanna najpopularnije ovosezonske natikače s dodatkom sezone – mašnom, Replay s uvijek trendi zmijskim uzorkom, vječno super Reef, ogroman izbor Havaianas japanki uz nekoliko ekskluzivnih kolaboracija…  Inspirirane brodovima i plovidbom, Havaianas Nautical japanke nas podsjećaju na ljepotu i slobodu plovidbe morem.

 

 

Nautical kolekcija dolazi u Slim modelu te u dvije različite boje za nju, dok je ovaj trendi nautički stil dostupan i u Top modelu za njega, a dolazi u tri elegantne boje i print uzorka, a sve u pravom mornarskom stilu.

Shoebedo 4

Koje god izaberete, nećete pogriješiti, jer osim što su udobne, šlapice su neodoljivo chic pa u njima, osim na plažu, možete prošetati gradskim ulicama, livadama i parkovima. Dolaze u različitim kombinacijama boja, od vatreno crvene i baby doll ružičaste, preko bezvremenske kombinacije crne i bijele do čisto bijele i vječnog trapera. Svoje omiljene japanke, natikače i sandale za ljeto potražite u ShoeBeDo prodavaonicama diljem Hrvatske ili na web shop-u www.shoebedo.com!  Dugo, toplo ljeto može početi!