Christina Lauren: Cimeri

Holland Bakker mjesecima smišlja izgovore za silazak na postaju podzemne željeznice blizu svojega stana, privučena očaravajućom glazbom uličnog svirača. Junakinja priče i pripovjedačica zaljubljena je do ušiju u irskog imigranta i uličnog svirača Calvina McLoughlina.

Holland ne može skupiti hrabrost prići mu, ali prilika se ukaže kad joj Calvin spasi život. Djevojka uzvraća dug  tako što mu omogući audiciju kod ujaka, poznatog producenta u Broadwayu. Audicija odlično prođe i Calvin napokon ima priliku života. Ali postoji problem… Kako je Calvin u SAD-u ilegalno, ne može prihvatiti posao na Broadwayu. Holland, skrivajući svoje stvarne osjećaje, još jednom priskoči u pomoć i nudi mu brak, kako bi imao pravo boraviti u Americi i konačno nastupati pred publikom. Ono što slijedi je topla i emotivna priča.

Iako je odrastala okružena glazbom, Hollandin je san postati spisateljicom, i dok radi na svom prvom romanu, radi u ujakovoj producentskoj kući. Calvin i Holland cijene jedno drugo. Ali postoji veliki kontrast u tome kako se dvoje protagonista izražavaju. Calvinov je talent očit svima i on vjeruje u svoje glazbene vještine. S druge strane, Holland uopće ne prepoznaje svoje vrline.

Brak „iz interesa“ nije  trajno rješenje, a problemi nastaju kad Calvin i Holland ne uspijevaju više sakriti obostrane osjećaje i njihov odnos krene u drugačijem smjeru. Upravo to čini srž priče i izazvat će mnoštvo emocija, od nježnosti do ljutnje, od scroloma do radosti.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #cimeri
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 23. kolovoza, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Adrijana Macarol