Cipele Högl prošetale Ilicom

Sjajan modni doživljaj za goste ali i za brojne prolaznike na Ilici priredio je Högl Shoe Fashion predstavljajući svoju atraktivnu kolekciju za proljeće/ljeto.

Tematski podjeljena na „City“, „Casual“ i „Butterflight“ nova kolekcija glasovitog austrijskog brenda donosi veliki raspon modela od klasičnih, elegantnih cipela preko trendovskih tenisica i mokasina do glamuroznih sandala. Högl je adresa na kojoj vrlo često zajedno kupuju čak tri generacije, a ponuda koja ove sezone mami s polica trgovina u Ilici 12 i u Westgateu pokazuje da će taj trend nastaviti.

page

Uz popularne „hoglice“ manekenke modne agencije Talia nosile su Emmie – haljine s porukom dizajnerice Katarine Džale i nakit Diane Zelmanović, šminku je osmislila Zdenka Mihelj, a za frizure se pobrinuo vrhunski tim salona Studio Marcela.

Operna diva Sandra Bagarić je uz klavirsku pratnju supruga Darka Domitrovića izvela dvije operetne numere i razveselila goste šarmantnim i duhovitim crticama o neizmjernoj ljubavi koju žene osjećaju prema cipelama. Modni kritičar i specijalist ortoped Nenad Korkut osvrnuo se na povijest cipela, a iznimno zanimljiv dio njegovog izlaganja bio je stručne naravi – o tome kako odabrati pravu cipelu i koje se opasnosti za tijelo kriju u preniskim ili previsokim potpeticama.

Hoglrevija1

Fotografije: Domagoj Biondić