Corona Sunsets Session prvi put stigao u Split

Jedinstveni pop-up bar Corona Sunsets Session idućih dana bit će omiljena destinacija Splićana i brojnih gostiju. Ležaljke, pivo uz koje obavezno ide kriška limete kao i CORONA kokteli privukli su brojne na najskrovitiji splitski krov s pogledom na povijesnu jezgru grada, more i otoke te posjetiteljima pružili jedinstveno iskustvo uživanja u slikovitom zalasku sunca.

Smješten u centru grada na krovu hotela Cornaro, nedaleko Dioklecijanove palače, Corona Sunsets Session nakon brojnih svjetskih destinacija prvi put stigao je u Split.

Barovi na krovovima zgrada u svijetu su već neko vrijeme hit pa je i Split kao omiljena ljetna destinacija brojnih domaćih i stranih turista, dobio svoju inačicu sa savršenim pogledom. Neuobičajeno mjesto ispijanja osvježavajuće Corone na krovnoj terasi hotela Cornaro uz DJ ritmove posjetili su i Ana Gruica, Žanamari Perčić, Ivo Perkušić, Krešo Kulašin, Ana Opačak, Tomislav Čubelić, Horvat Čagalj, Sonja Dvornik i drugi te tako hladnom Coronom nazdravili novom kul mjestu u gradu pod Marjanom.

Skriven od pogleda i ljetnih temperatura, maštovito uređen bar kao najbolja lounge zona u nadolazećim ljetnim danima bit će idealna lokacija za afterwork opuštanja i popodnevna druženja Splićana i mnogobrojnih turista. Globalno poznati event u svoja je dva zagrebačka izdanja osvojio ljubitelje Corone, ali i društvene mreže, a predivna terasa u samoj blizini splitske rive zaslužuje posjet i bijeg od svakodnevnice.

Nakon službenog otvorenja ljetnog pop-up bara, svi željni odlične glazbe, zabave i jedinstvenog ugođaja, dobrodošli su na Corona Sunsets Session, koji je otvoren do subote, 10. kolovoza svakog dana od 17 do 24 sata na krovu hotela Cornaro (Ulica kralja Tomislava 9/Sinjska 6), a sve informacije o događaju mogu se pronaći na Facebook stranici Corona Sunsets Session.