Couvrance posvećenost koži

Prve zrake proljetnog sunca u prvi nas mah razvesele, ali istodobno neumoljivo razotkriju nedostatak brige za naš izgled tijekom zimskih mjeseci. No stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Avène znaju kako ćete zablistati na proljetnom suncu pa su pripremili preporuke za šminkanje u skladu sa specifičnim stanjima kože. U skladu sa svojim poslanjem, dermokozmetički brend Eau Thermale Avène i dalje u prvom planu ima posvećenost osjetljivoj koži i svim njezinim potrebama.

Problem i rješenje br.1: koža sklona aknama

Couvrance Korektivni tekući puder otporan na vodu i znoj sanirat će blage do umjerene ne-pravilnosti te ujednačiti boju tena. Za efikasnije prikrivanje puder nanesite uz pomoć spužvice laganim tapkanjem po koži. Sljedeći korak je prikrivanje manjih nepravilnosti preciznim nano-šenjem Couvrance Korektora u kistu. Nanesite korektor u kistu na ciljano područje nakon apliciranja korektivnog tekućeg pudera, a vidljivost rubova smanjite uz pomoć štapića za uši. Slijedi korak učvršćivanja šminke Couvrance Prozračnim mozaičnim puderom. Nanesite ga velikim kistom, a zatim završite četkanjem u suprotnom smjeru kako bi se ublažila vidljivost nepravilnosti i uklonio višak pudera.

Couvrance Korektivni tekući puder_tekstura

Za one koji žele znati više: učinite šminku prirodnijom uz pomoć Couvrance Brončanog mo-zaičnog pudera koji će Vašem licu dati izgled prirodne preplanulosti te naglasiti konture lica. Za fiksiranje šminke koristite stranu pudera sa svjetlijim nijansama, a stranu s tamnijim nijan-sama za naglašavanje kontura lica.

Couvrance Korektivni tekući puder: 159,98 kuna
Couvrance Korektor u kistu: 139,59 kuna

Problem i rješenje br.2: tamni podočnjaci

Tamni podočnjaci problem su koji muče mnoge od nas, a u proljeće su naročito aktualni zbog prelaska na ljetno računanje vremena i ranijeg ustajanja. Nanesite Couvrance Korektivni tekući puder vrhovima prstiju ili spužvicom na cijelo lice od sredine prema rubovima. Ne zaboravite vrat. Nakon toga nanesite Couvrance Korektor u kistu u tankom sloju na željeno područje te smanjite vidljivost rubova tapkajući vrhovima prstiju. Za kraj nanesite Couvrance Prozračni mozaični puder kako bi matirali ten i učvrstili šminku.

Couvrance Visokopodnošljiva maskara1

Za one koji žele znati više: istaknite oči Couvrance Visokopodnošljivom maskarom koja povećava volumen, razdvaja i uvija trepavice, a namijenjena je osobama s osjetljivom kožom i očima te osobama koje nose kontaktne leće. Maskara sadrži inovativnu zakrivljenu četkicu koja omogućuje lakše nanošenje udubljenim dijelom, nakon čega je moguće jednostavnije razdvajanje trepavica izbočenim dijelom. Za optimalan rezultat ponovite nanošenje do željenog učinka.

Couvrance Visokopodnošljiva maskara: 152,84 kuna

Problem i rješenje br.3: crvenilo kože

Crvenilo kože je neugodan problem koji muči sve više žena ali Eau Thermale Avène nudi rješe-nje. Za to Vam je potreban Couvrance Zeleni korektor u stiku koji će neutralizirati izražene nepravilnosti crvenih nijansa. Nanesite korektor na vrh prsta, a zatim ga utapkajte na crvenilom zahvaćeno područje dok ono ne poprimi sivu nijansu. Za ujednačavanje tena nanesite Cou-vrance Kompaktnu obojenu kremu razmazujući je od sredine lica prema rubovima, a za fi-ksiranje šminke i matiranje nanesite velikim kistom Couvrance Prozračni mozaični puder.

Couvrance Korektivni stikovi u boji

Za one koji žele znati više: naglasite konture lica uz pomoć Couvrance Prirodni sjaj mozaič-nog pudera. Za učvršćivanje šminke koristite svjetlije nijanse, a za naglašavanje kontura lica tamnije nijanse pudera.

Couvrance Zeleni korektor u stiku: 119,91 kuna

Problem i rješenje br.4: anti age

Važnost anti-age njege važno je u svako godišnje doba, a naročito u proljeće kada priželjku-jemo svjež i odmoran izgled. Couvrance Korektivni tekući puder bež nijanse s ružičastom osnovom (podtonom) dat će Vašem licu željenu svježinu. Pjege, ožiljke, sitne bore i druge ne-pravilnosti kože precizno će prikriti Couvrance Korektor u kistu. Nanesite ga nakon tekućeg pudera a vidljivost rubova smanjite tapkanjem vršcima prstiju. Couvrance Prozračni mozaični puder ujednačit će boju tena te će pružiti zreloj koži blistavost, svježinu i zdraviji izgled. Za učinak liftinga nanesite Couvrance Prirodni sjaj mozaični puder na rubove jagodica do slje-poočnica.

Couvrance Prozračni mozaični puder

Couvrance Prozračni mozaični puder: 156,87 kuna

Darujemo jednoj čitateljici:

  • Couvrance Korektivni tekući puder: 159,98 kuna
  • Couvrance Korektor u kistu: 139,59 kuna
  • Couvrance Visokopodnošljiva maskara: 152,84 kuna
  • Couvrance Prozračni mozaični puder: 156,87 kuna
  • Couvrance Zeleni korektor u stiku: 119,91 kuna

Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite # Couvrance

Prijave primamo do 25. svibnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijavljivati samo 2 puta!

Dobitnica: Gracijela Blašković