Daleko od svega, bliže sebi

Pravi odmor ne počinje kad zakoračite nogom na otok, on počinje već prvom pomisli na osjećaš spokoja koji vas čeka. Radelj nije samo odmor, Radelj je pravi RAJ na zemlji. Svega 15 minuta udaljen čamcem od otoka Murtera dočekat će vas privatna pješčana uvala, luksuzna villa opremljena svime što trebate.

 

Od milja do smilja

Osjećate li kako iza ugla dopire miris borova? Dah soli pomiješan s esencijama smilja, glasanje cvrčaka i trk divljih zečeva. To vas čeka na otoku. Obilje mirnih kutaka daleko od civilizacije, ali blizu svega onoga čemu težite: mir, ogoljavanje i uživanje…

 

 

Znamo koliko vam treba pravi odmor, ali smo istovremeno svjesni da ne pristajete na kompromise kad je u pitanju komfor.

Villa Immortelle stoga postaje vaša kuća daleko od doma. Luksuzno opremljena unutrašnjost garantira uživanje u pripremi obroka, druženjima uz čašu vina, a dio oko ville idealan je za večernje koktele ili uživanje u lokalnoj ribi koju ćete sami spremiti na gradelama.

 

 

Otok Radelj je rezerviran samo za vas i odmor kakav zaslužujete. Budite kraljevi ujutro, robinzoni poslijepodne i dočekajte večer samo svoji, odmorni i obnovljeni uz predivan zalaska sunca iza susjednog otoka kojem ćete se stalno iznova vraćati.