Darujemo Havaianas Slim

Danas je gotovo nemoguće pronaći nekoga tko ne posjeduje par trendi japanki, a ovog proljeća pozivamo vas da se razveselite otkačenim i ludim bojama te neodoljivim modelima.

U Havaianas Slim verziji Havaianasice dolaze u paleti boja koja će zadovoljiti ukuse mnogih ljubitelja ovog branda. Linija japanki Havaianas Slim zadržala je sve napredne karakteristike koje krase brand Havaianas: izrazito su udobne, a zahvaljujući kvalitetnoj izradi od otporne gume, vaše omiljene Havaianasice se neće klizati te će vašu nogu držati stabilnom.

Foto She.hr

Zaboravite na japanke užarene od sunca te ih bezbrižno ostavite na plaži budući da se zbog posebnog materijala ne zagrijavaju i ne povećavaju na suncu, nego zadržavaju svoj početni oblik. Uz Havaianas vaša će se stopala osjećati slobodno i bezbrižno jer ova otporna guma ‘odbija’ neugodne mirise.

Darujemo jednu čitateljicu – Havaianas Slim model u broju 37/38 (europski broj 39/40).
Pravila su jednostavna:

  • Zapratite naš Instagram profil
  • U komentare ispod objavljene fotografije na našem Instagramu, napišite #Havaianas i tagirajte frendice s kojima biste rado ispijale kavicu na moru

Prijave primamo do 16. kolovoza, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.
Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: majamajavid