Darujemo ljubavni roman godine: Pisma izgubljenoj ljubavi

Nakladnička kuća Znanje u kolovozu u biblioteci Knjiga dostupna svima donosi džepno izdanje ljubavnog romana godine po izboru Goodreadsa Pisma izgubljenoj ljubavi britanske književnice Ione Grey, zaigrani i zabavni chick lit Sutra prestajem francuskog pisca Gillesa Legardiniera, novi roman o Jacku Reacheru odličnog Lee Childa i brutalan triler Putujem sama norveškog pisca Samuela Bjørka, te povijesnu ljubavnu priču Vojvoda i ja iz pera književnice Julie Quinn.

Novih pet naslova svojoj su širokoj čitateljskoj publici po cijeni već od 29,90 kuna dostupni u svim Tisak media multimedijalnim knjižarama, Konzum super prodavaonicama, Kozmu te na kioscima Tiska.

Iz pera mlade engleske književnice Ione Grey, Znanje donosi prelijepo napisan i dirljiv roman Pisma izgubljenoj ljubavi koji govori o nemogućoj, nezaustavljivoj ljubavi u Londonu tijekom Drugog svjetskog rata. Autorica je strastvena zaljubljenica u povijest i fascinirana je životom žena u dvadesetom stoljeću, a plod njezine opčinjenosti i minucioznog istraživanja događaja i ozračja u Londonu za vrijeme Drugog svjetskog rata, briljantan je roman prvijenac koji je odmah prepoznat kao djelo iznimnog talenta i spisateljskog dara. Roman Pisma izgubljenoj ljubavi ona je vrsta ljubavne priče koja očarava već od prvih redaka. Proza Ione Gray topla je, izazovna, i trenutačno privlačna: njezini likovi postaju toliko stvarni da ih čitatelj jednostavno ne može pustiti.

Danas darujemo knjigu Pisma izgubljenoj ljubavi.

Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov PISMA
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • lajkajte naš Facebook profil
  • obavezno lajkajte i post objavljen na našoj Facebook stranici
  • odgovorite na pitanje kada se odigrava radnja romana?

Prijave primamo do 19. kolovoza, točno u podne.

Dobitnica Sandra Fusek.