Darujemo paket “Samo svoja”

Knjiga “Samo svoja” na britak, duhovit, vrlo iskren i intiman način progovara o nizu tema koje dotiču život i razmišljanja mnogih modernih žena. “Samo svoja” odiše lakoćom pisanja, humorom, autoironijom, profinjenim stilom i ležernošću. Autorica ogoljuje mnoge intimne trenutke svog života, ali bez ikakvog egocentrizma ili patetike. Ima odmak od same sebe, ne uzima se previše ozbiljno i niti u jednom trenutku njezin diskurs ne prelazi u patroniziranje čitatelja.

Zora Bjelousov, glavna urednica portala Femina.hr godinama oduševljava čitateljice pa je bilo samo pitanje vremena kada će napokon na svjetlo dana njeni tekstovi izaći objedinjeni u knjizi.

samo_svoja_cijela4

Ljubica Jurič, urednica portala She.hr i ujedno urednica knjige, istaknula je kako je Zora Bjelousov jedna od najpismenijih osoba koje poznaje, žena sa stilom i finoćom, ali se ne ustručava britko i iskreno pisati o društvenim fenomenima koji nas okružuju.

Dvije čitateljice na poklon dobivaju paket “Samo svoja” u kojem se nalaze – nova hit knjiga novinarke, urednice i blogerice Zore Bjelousov “Samo svoja”, memory blokić “Samo svoja” za zapisivanje malih dnevnih obveza te nova luksuzna hidratacijska maska Avon Anew Essential, sheet maska za lice za bogatu hidrataciju .

 

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #samosvoja
  • Podijelite objavu (postavke na javno)
  • Tagirajte frendice u komentarima

Prijave primamo do 10. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice:

  1. Mateja Kocijan
  2. Jasmina Šižgorić