Declaré razvio potpuno novi koncept za njegu kože

Kako prolaze godine, naša koža postaje osjetljivija i zahtjevnija, stoga je poznati brand Declaré razvio potpuno novi koncept za njegu kože, koji je posebno prilagođen potrebama 50+ kože.

Vrijedni sastojci ublažavaju osjetljivu kožu i smanjuju neželjene znakove starenja kože, kao što su izražene bore i umoran ten, a rezultati su sjajni izjavio nam je Alen Ljubić vizažist i trener tvrtke Muller.

Age Essential

Savršen proizvod za njegu zrele kože koja je pod stresom i izvan ravnoteže. Vidljivo smanjuju znakove starenja, a čak se i dublji slojevi kože revitaliziraju te su bore svedene na najmanju moguću mjeru.
Age Essential pomaže i kod pigmentacijskih i starosnih pjega koje se vidljivo smanjuju, a bogata ulja vlaže i intenzivno njeguju kožu, tako da koža u vrlo kratkom vremenu postaje baršunasto glatka.

Jedna važna komponenta nove linije za njegu kože od Declaréa je visoko učinkovit src-complexTM (kompleks za smanjenje osjetljivosti) pa je proizvod namijenjen i za jako osjetljivu kožu.

Posebno učinkovit sastojak protiv znakova starenja kože je hijaluronska kiselina “long-chain” koja se reproducira u skladu s vlastitom vlagom kože te koži daje intenzivnu gipkost, dok hijaluronska kiselina stvara poseban anti-aging učinak duboko u koži.

Age Essential Essence

Kao prvi korak za njegu je svježa mirisna esencija koja koži daje duboku vlažnost i novu vitalnost te je optimalna priprema za sljedeće proizvode.

Možete je koristiti i kao serum jer priprema kože na ovaj način omogućava da se daljnji proizvodi za njegu intenzivnije upijaju u samu kožu te tako koža dobiva svu moguću hidratizaciju tijekom čitavog dana.

Age Essential Cream

Regenerativna multiaktivna krema savršen je prijatelj koži i u jutro i navečer jer su rezultati savršeni, a koža je hidratizirana i nahranjena .
U razgovoru s Alenom saznali smo da ovu kremu često savjetuje svojim klijenticama ako žele blistav ten jer savršena je podloga i za make up jer koža dobiva blistav i svjež izgled tijekom čitavog dana, a što je najbitnije koža je nahranjena.

1

Age Essential Eye Cream

Regenerirajuća multiaktivna krema za oči ciljano smanjuje dublje crte i bore te osjetljivo područje oko očiju izgleda vidljivo svježe i odmorno.
Ovaj savršen proizvod možete koristiti i kao masku tako što možete staviti dvije blazinice natopljene Age Essential Essence na zatvorene kapke i opustite se 10 minuta dok krema obavlja svoj posao.

Age Essential Mask

Posebno učinkovita maska ostavlja vašu kožu prekrasnom u trenu, te su znakovi umora i stresa svedeni na minimum, a linije i bore su smanjene, tako da koža u vrlo kratkom vremenu izgleda blistavom i revitaliziranom.

2

„Ove proizvode bih preporučio svim ženama u menopauzi jer zaista koži osiguravaju sve ono što je potrebno za lijepu i zdravu kožu u vrlo kratkom vremenu, a rezultati su sjajni, vjerujte mi“, izjavio je Alen.

Cijene:
Age Essential Essence voda 389,90 kn
Age Essential Cream 389,90 kn
Age Essential Eye Cream 264,90 kn
Age Essential Mask 233,90 kn