Diana Viljevac predstavlja novu kolekciju vjenčanica

Svakom novom kolekcijom dizajnerica unosi inovativnost u svoj dizajn te je ovaj put dizajnirala kolekciju vjenčanica koja se sastoji od 12 novih modela. Diana je upravo osluškujući zahtjeve i želje žena dizajnirala 12 idealnih vjenčanica u kojoj će svaka buduća mlada pronaći upravo ono što je željela. Riječ je o haljinama koja svaka priča svoju priču, svaka je posebna i unikatna bilo da je riječ o izboru materijala, kroja ili boje.

Bilo da je riječ o jednostavnim ili raskošnim vjenčanicama u Showroomu Diane Viljevac ostvarit će te sve svoje želje za vaš najljepši dan u životu.

Ovakav promišljen dizajn svakoj vjenčanici naglašava eleganciju i gracioznost i istovremeno ih čini klasičnim i modernim.

Svaka vjenčanica se može dodatno prilagoditi željama klijentica u dogovoru s dizajnericom.

“ Ovo je moja druga bridal kolekcija i s njom sam htjela postići idealan balans između tradicionalnog i modernog pristupa vjenčanicama. Upravo s ovih 12 modela htjela sam olakšati izbor svakoj budućoj mladi u potrazi za “onom pravom” izjavila je dizajnerica.

Vjenčanice dolaze u bijeloj, ivory, puderastoj i boji pijeska.

Za probu vjenčanica potrebno je rezervirati termin na naše kontakte: mail: [email protected] / broj telefona: 01 5805-772 ili  https://www.facebook.com/DianaViljevacdesign/

Foto/gif : Karmen Poznić
Model: Ema kovač
Make up: Simona Antonović
Frizura: Hairvetica