Divine večeri „Lifestyle for Happiness“

Često se postavlja pitanje kako u ovom užurbanom načinu života ostvariti istinsko zadovoljstvo, uspjeh te balans privatnog i poslovnog. Znate li da nam je ključ ostvarenja uspješnog i ispunjenog života nadohvat ruke? Upravo to je tema ljetnog ciklusa Divine večeri, edukativno-zabavnog eventa humanitarnog karaktera koji promovira sretan i zdrav način života, a koji se održava tijekom kolovoza u čak četiri grada u Hrvatskoj – Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku.

Želiš li provesti večer u pozitivnoj energiji te saznati više o happy & healthy lifestyle-u i kako poboljšati kvalitetu svog života, PRIDRUŽI NAM SE NA „DIVINE VEČERIMA“….

…U ZADRU, 17.08.2017. od 20 do 22 sata u Kazalištu Lutaka Zadar, Sokolska 1
…U ŠIBENIKU, 18.08.2017. od 20 do 22 sata u Muzeju grada Šibenika, Ul. Gradska vrata 3
…U SPLITU, 29.08.2017. od 20 do 22 sata u Hotelu Park, Hatzeov perivoj 3
…U DUBROVNIKU, 01.09.2017. od 20 do 22 sata (mjesto održavanja ćete uskoro saznati)

Visok nivo energije je jedan od uvjeta sretnog života. Kada imamo puno energije, sve obavljamo s lakoćom, otporniji smo na stres i uspješniji u svemu što radimo. Njegovanje pozitivnog stava je također važno jer način na koji gledamo na životne situacije (kao problem ili izazov) i na što se fokusiramo (na problem ili rješenje) uvelike utječu na našu razinu sreće i zadovoljstva.

najavna slika

Na Divine večeri Swami Urgaya, osnivač i lider DEP-a govorit će o praktičnim i lako primjenjivim stvarima koje čine veliku razliku u kvaliteti svakodnevnog života i pomoću kojih svatko može živjeti uspješan i balansiran život.

U sklopu programa eventa okupit će se i svi koji promoviraju zdrav i sretan način života, svatko u svom području – zdrava hrana, vitalnost tijela i pozitivno stanje duha i uma, očuvanje prirode…Tako ćete moći isprobati okuse zdravih finih voćnih salata i Smoothieja „Smoothie Bara Polis“ u Zadru i „Fresh and Hash juice bara“ u Šibeniku ili bio organske sladolede „Premis“ u Splitu, te se upoznati s hrvatskim brendovima koji podržavaju i promoviraju happy & healthy lifestyle, kao što je prirodna kozmetika Apivita, OPG Sinjorina Smokva, OPG Darija Oblak, NP Krka, Aquarium Terrarium, NAKD raw energetske pločice, Adriona kozmetika, Filomena Spa, te Freewa (free water project) a koji će nagrađivati sretne dobitnike u sklopu tombole na eventu.

Posebno smo ponosni što se na svakom eventu surađuje s lokalnom udrugom koja kroz svoje djelovanje pomaže zajednici i doprinosi stvaranju boljeg i ljepšeg svijeta. Divine Večer u Zadru podržavat će tako rad „Udruge Ravni Kotari“, u Šibeniku udrugu za terapijsko jahanje, u Splitu „Eko udrugu Sunce“, te u Dubrovniku „Udrugu Mala Sirena“ za očuvanje mora i priobalja, te će predstavnik tih udruga ujedno biti gost Večeri, a udruzi će se donirati dio prihoda od prodanih proizvoda na eventu (nakit, svijeće i mirisni čunjići sponzora Whisper of Nature, publikacije Divine Energy Parka te majice eventa s pozitivnom afirmacijom).

Želimo inspirirati pojedinca da živi kvalitetno i ispunjeno te tako djelovati i na društvo u cijelosti. Jer društvo čine pojedinci i svatko od nas malim koracima prema naprijed može učiniti velike stvari za sebe i zajednicu.

PRIJAVE ZA DIVINE VEČER:

CIJENA ULAZNICA do 15.08. iznosi 55,00 kn, nakon tog datuma i na dan eventa iznosi 80,00 kn.

Ulaznicu možeš kupiti slanjem podataka (ime i prezime) na email: [email protected], pozivom na broj mobitela: 091 2545 339 ili u inbox „Divine Energy Park“ na Facebook stranici. Mjesto na Divine Večeri se smatra rezerviranim uplatom iznosa ulaznice. Požuri s prijavom jer broj mjesta je ograničen. Veselimo se druženju!

MEDIJSKI PODRŽAVA i She.hr!

EVENTE SPONZORIRAJU:

Smoothie Bar Polis, Juice Bar Fresh and Hash te Premis bio organski sladoled, Tiskara DPI grafika iz Zadra, Tiskara Print Centar iz Šibenika, te Tiskara Retes iz Splita, prirodna kozmetika Apivita, OPG Sinjorina Smokva i OPG Darija Oblak, City Galleria, TC-Joker i Go2Digital oglašavanje, Muzej grada Šibenika, NP Krka, NAKD raw pločice, Adriona kozmetika, Filomena Spa iz Splita, te Freewa (free water project).